Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí kýta s brambory a fazolí

Jehněčí kýta s brambory a fazolí
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 12h 0min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 13h 0min , porce

1408 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 83.0g bílkovin

Příprava

Fazuľu preberieme, umyjeme a večer ju namočíme do studenej vody, aby zmäkla. Ráno ju uvaríme. Umyté mäso pokrájame na kocky a dáme na olej, na ktorom sme rozškvarili údený bôčik pokrájaný nadrobno a spenili cibuľu. Osolíme, okoreníme a za občasného podlievania horúcou vodou udusíme. Keď je už skoro celkom mäkké, pridáme pokrájané zemiaky, rozotretý cesnak, uvarenú fazuľu a dovaríme na miernom ohni.

Bulb Tip k receptu

Môžeme použiť aj mäso baranie ale potom by sa tepelná úprava predĺžila.

Jozef

27. 06. 2010, Recept navštíven: 1341x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí kýta na fazolce

Jehněčí kýta na fazolce

Maso naporcujeme. Pepř smícháme s přetlačeným česnekem a směsí potřeme maso. Pak prudce opečeme z obou stra...

Jehněčí kýta plněná vejci

Jehněčí kýta plněná vejci

Větší jehněčí kýtu vykostíme, odstraníme z ní tuk a protkneme ji slaninou. Vyhloubíme dutinu - kapsu, vsune...

Jehněčí kýta s brambory a fazolí

Jehněčí kýta s brambory a fazolí

Fazuľu preberieme, umyjeme a večer ju namočíme do studenej vody, aby zmäkla. Ráno ju uvaríme. Umyté mäso po...

Jehněčí kýta ve šťouchaných pažitkových bramborech, přelitá omáčkou z kořenové zeleniny

Jehněčí kýta ve šťouchaných pažitkových bramborech, přelitá omáčkou z kořenové zeleniny

Jehněčí kýtu osolíme a opepříme a naložíme do olivového oleje. Přidáme rozmarýn a česnek, celé přikryjeme a...

Pečená jehněčí kýta

Pečená jehněčí kýta

Smícháme utřený česnek, polovinu oregana, citrónovou šťávu a kůru, olej a špetku soli. Jehněčí kýtu nařízn...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí kýta s brambory a fazolí Link-arrow
Thumb

Chléb bramborový

Připravíme si kvásek z trochy vody a rozdrobeného droždí, přidáme trochu mouky a brambor a necháme do druhé...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyzerá byt velmi chutný

30. 08. 2016, 19:23

Přidat komentář

Facebook komentáře