Jehněčí kýta s brambory a fazolí
Obtížnost
Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
13h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1408
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
83.0g
bílkovin
Příprava
Fazuľu preberieme, umyjeme a večer ju namočíme do studenej vody, aby zmäkla. Ráno ju uvaríme. Umyté mäso pokrájame na kocky a dáme na olej, na ktorom sme rozškvarili údený bôčik pokrájaný nadrobno a spenili cibuľu. Osolíme, okoreníme a za občasného podlievania horúcou vodou udusíme. Keď je už skoro celkom mäkké, pridáme pokrájané zemiaky, rozotretý cesnak, uvarenú fazuľu a dovaríme na miernom ohni.
Tip k receptu
Môžeme použiť aj mäso baranie ale potom by sa tepelná úprava predĺžila.
Jozef27. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.