Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí kýta s brambory a fazolí

Jehněčí kýta s brambory a fazolí

Obtížnost Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 13h 0min
Nutriční hodnoty
1408 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 83.0g bílkovin

Příprava

Fazuľu preberieme, umyjeme a večer ju namočíme do studenej vody, aby zmäkla. Ráno ju uvaríme. Umyté mäso pokrájame na kocky a dáme na olej, na ktorom sme rozškvarili údený bôčik pokrájaný nadrobno a spenili cibuľu. Osolíme, okoreníme a za občasného podlievania horúcou vodou udusíme. Keď je už skoro celkom mäkké, pridáme pokrájané zemiaky, rozotretý cesnak, uvarenú fazuľu a dovaríme na miernom ohni.

Bulb Tip k receptu

Môžeme použiť aj mäso baranie ale potom by sa tepelná úprava predĺžila.


Jozef

27. 06. 2010, Recept navštíven: 1458x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyzerá byt velmi chutný

30. 08. 2016, 19:23

Přidat komentář

Facebook komentáře