Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí pečínka s bylinkami a vermutem

Jehněčí pečínka s bylinkami a vermutem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
66 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Mäso umyjeme, natrieme soľou, mletým korením a prelisovaným cesnakom, zvinieme, zviažeme niťou a prudko opečieme na horúcom oleji. Dáme na vymastený pekáč, posypeme rascou, bylinkami a obložíme pokrájanou cibuľou a paprikou. Necháme chvíľu postať. Asi po 30 min zalejeme vermútom a obložíme ošúpanými rajčiakmi. Osolíme a okoreníme.
Pečieme pri 160°C 80-90 min. Počas pečenia polieváme výpekom.

Bulb Tip k receptu

Keď je mäso upečené, pokrájame a podávame so zemiakmi a sterilizovanou paprikou (baranie rohy).


Jozef

04. 02. 2011, Recept navštíven: 1792x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to na dobre jedlo

11. 09. 2016, 17:58

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept s bylinkami

30. 06. 2017, 11:58

Přidat komentář

Facebook komentáře