Jehněčí pečínka s bylinkami a vermutem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
66
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Mäso umyjeme, natrieme soľou, mletým korením a prelisovaným cesnakom, zvinieme, zviažeme niťou a prudko opečieme na horúcom oleji. Dáme na vymastený pekáč, posypeme rascou, bylinkami a obložíme pokrájanou cibuľou a paprikou. Necháme chvíľu postať. Asi po 30 min zalejeme vermútom a obložíme ošúpanými rajčiakmi. Osolíme a okoreníme.
Pečieme pri 160°C 80-90 min. Počas pečenia polieváme výpekom.
Tip k receptu
Keď je mäso upečené, pokrájame a podávame so zemiakmi a sterilizovanou paprikou (baranie rohy).
Jozef04. 02. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.