Jehněčí pečínka s bylinkami a vermutem

Jehněčí pečínka s bylinkami a vermutem

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

66 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Mäso umyjeme, natrieme soľou, mletým korením a prelisovaným cesnakom, zvinieme, zviažeme niťou a prudko opečieme na horúcom oleji. Dáme na vymastený pekáč, posypeme rascou, bylinkami a obložíme pokrájanou cibuľou a paprikou. Necháme chvíľu postať. Asi po 30 min zalejeme vermútom a obložíme ošúpanými rajčiakmi. Osolíme a okoreníme.
Pečieme pri 160°C 80-90 min. Počas pečenia polieváme výpekom.

Tip k receptu

Keď je mäso upečené, pokrájame a podávame so zemiakmi a sterilizovanou paprikou (baranie rohy).

přidejte na:
Jozef

04. 02. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
hanka
vyzera to na dobre jedlo

11. 09. 2016, 17:58

palino
velmi chutný recept s bylinkami

30. 06. 2017, 11:58

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.