Chybějící obrázek

Jehněčí pečínka s bylinkami a vermutem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

66 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Mäso umyjeme, natrieme soľou, mletým korením a prelisovaným cesnakom, zvinieme, zviažeme niťou a prudko opečieme na horúcom oleji. Dáme na vymastený pekáč, posypeme rascou, bylinkami a obložíme pokrájanou cibuľou a paprikou. Necháme chvíľu postať. Asi po 30 min zalejeme vermútom a obložíme ošúpanými rajčiakmi. Osolíme a okoreníme.
Pečieme pri 160°C 80-90 min. Počas pečenia polieváme výpekom.

Tip k receptu

Keď je mäso upečené, pokrájame a podávame so zemiakmi a sterilizovanou paprikou (baranie rohy).

přidejte na:
Jozef

04. 02. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyzera to na dobre jedlo
hanka 11. 09. 2016, 19:58
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutný recept s bylinkami
palino 30. 06. 2017, 13:58