Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí žebírka na bylinkách

Jehněčí žebírka na bylinkách

Obtížnost Čas přípravy
3h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 4h 20min
Nutriční hodnoty
408 kalorií 17.0g cukrů 21.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Tučné okraje jehněčích žebírek nařízneme. Dvě lžíce oleje smícháme se šalvějí, rozmarýnem, pepřem a s prolisovaným česnekem. Jehněčí žebírka potřeme připravenou směsí a necháme marinovat alespoň 3 hodiny. Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli orestujeme na zbylém oleji, přidáme rajčata, osolíme, opepříme, krátce podusíme a přidáme rajčatový protlak spolu se zeleninovým vývarem. Vše dohromady povaříme asi 20 minut. Marinovaná jehněčí žebírka před podáváním zprudka opečeme a podáváme přelitou omáčkou.


Zdenka Obertová

29. 11. 2009, Recept navštíven: 3539x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý chutný recept

12. 01. 2017, 10:57

Přidat komentář

Facebook komentáře