Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí žebírka na bylinkách

Jehněčí žebírka na bylinkách
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 3h 30min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 4h 20min , porce

408 kalorií, 17.0g cukrů, 21.0g tuků, 7.0g bílkovin

Příprava

Tučné okraje jehněčích žebírek nařízneme. Dvě lžíce oleje smícháme se šalvějí, rozmarýnem, pepřem a s prolisovaným česnekem. Jehněčí žebírka potřeme připravenou směsí a necháme marinovat alespoň 3 hodiny. Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli orestujeme na zbylém oleji, přidáme rajčata, osolíme, opepříme, krátce podusíme a přidáme rajčatový protlak spolu se zeleninovým vývarem. Vše dohromady povaříme asi 20 minut. Marinovaná jehněčí žebírka před podáváním zprudka opečeme a podáváme přelitou omáčkou.

Zdenka Obertová

29. 11. 2009, Recept navštíven: 3351x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí žebírka na bylinkách

Jehněčí žebírka na bylinkách

Tučné okraje jehněčích žebírek nařízneme. Dvě lžíce oleje smícháme se šalvějí, rozmarýnem, pepřem a s proli...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí žebírka na bylinkách Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře