Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kačka na červeném víně

Kačka na červeném víně

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 50min
Nutriční hodnoty
156 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Kačku rozporcujeme a osolíme. V rozpálenom oleji speníme cibuľu posekanú na drobno , pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu, bobkový list a všetko zalejeme červeným vínom. Do tohto základu vložíme rozporcovanú kačku a klinčeky. Prikryjeme a udusíme domäkka. Počas dusenia podlievame hydinovým vývarom. Mäkkú kačku vyberieme, šťavu zahustíme múkou opraženou na sucho a povaríme. Do pripravenej omáčky vložíme kačku a posypeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Kačku môžeme nahradiť sliepkou (brojlerom), ale nesmie byť príliš stará.


Jozef

25. 07. 2010, Recept navštíven: 2067x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kačka fantastickej chuti

20. 09. 2016, 21:43

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
overený a velmi chutný recept na kačku na červenom víne

28. 05. 2017, 13:24

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šťavnatá , chutná kačka

28. 06. 2017, 19:46

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na kačku som vyskúšala a bol velmi chutný

11. 10. 2017, 21:41

Přidat komentář

Facebook komentáře