Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr pečený po třeboňsku

Kapr pečený po třeboňsku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 45min
Nutriční hodnoty
684 kalorií 0.0g cukrů 66.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si filety z kapra, porce pečlivě osušíme papírovou utěrkou, potřeme je solí utřenou s česnekem, posypeme kmínem a v pekáči na rozehřátém másle pečeme v troubě cca 15 minut při 190°C.
V průběhu pečení rybu občas přeléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme vývar nebo vodu.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s opečenými brambory nebo s bramborovou kaší a se zeleninovým salátem.


planeta

16. 04. 2014, Recept navštíven: 2442x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Takto připravím kapra na Vánoce

27. 10. 2014, 17:51

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné urobené

18. 11. 2015, 11:38

Přidat komentář

Facebook komentáře