Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr pečený po třeboňsku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 45min
Nutriční hodnoty
684 kalorií 0.0g cukrů 66.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si filety z kapra, porce pečlivě osušíme papírovou utěrkou, potřeme je solí utřenou s česnekem, posypeme kmínem a v pekáči na rozehřátém másle pečeme v troubě cca 15 minut při 190°C.
V průběhu pečení rybu občas přeléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme vývar nebo vodu.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s opečenými brambory nebo s bramborovou kaší a se zeleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
planeta

16. 04. 2014, Recept navštíven: 2643x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Takto připravím kapra na Vánoce

27. 10. 2014, 17:51

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné urobené

18. 11. 2015, 11:38

Přidat komentář

Facebook komentáře