Kapr pečený po třeboňsku
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
15min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
684
kalorií
0.0g
cukrů
66.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si filety z kapra, porce pečlivě osušíme papírovou utěrkou, potřeme je solí utřenou s česnekem, posypeme kmínem a v pekáči na rozehřátém másle pečeme v troubě cca 15 minut při 190°C.
V průběhu pečení rybu občas přeléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme vývar nebo vodu.
Tip k receptu
Podáváme s opečenými brambory nebo s bramborovou kaší a se zeleninovým salátem.
planeta16. 04. 2014
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.