Kapr pečený po třeboňsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
15min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

684 kalorií
0.0g cukrů
66.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Připravíme si filety z kapra, porce pečlivě osušíme papírovou utěrkou, potřeme je solí utřenou s česnekem, posypeme kmínem a v pekáči na rozehřátém másle pečeme v troubě cca 15 minut při 190°C.
V průběhu pečení rybu občas přeléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme vývar nebo vodu.

Tip k receptu

Podáváme s opečenými brambory nebo s bramborovou kaší a se zeleninovým salátem.

přidejte na:
planeta

16. 04. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Takto připravím kapra na Vánoce
heladon 27. 10. 2014, 18:51
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborné urobené
hanka 18. 11. 2015, 12:38