Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kedlubnový dip

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
339624 kalorií 1500.0g cukrů 37504.0g tuků 509.0g bílkovin

Příprava

Kedlubnu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Chilli papričku nakrájíme najemno a česnek utřeme. Vše smícháme. Přidáme jogurt, majonézu a citronovou šťávu a kůru.
Ochutím solí, pepřem a nasekanou petrželkou
Podáváme po vychlazení.

Bulb Tip k receptu

Používáme ke grilovanému masu nebo jako omáčku do hamburgerů či tortil.


Přidat na Pinterest
sonizna

19. 02. 2016, Recept navštíven: 603x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný dip k masu

19. 02. 2016, 19:21

Přidat komentář

Facebook komentáře