Kedlubnový guláš s uzeninou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
312
kalorií
6.0g
cukrů
30.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli očistíme, nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Přidáme nasekanou feferonku, mletou papriku, kedluben nakrájený na kostičky a kečup. Vše osmažíme a zalijeme horkým vývarem. Osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Nakrájené párky opečeme na trošce oleje a přidáme do guláše společně s prolisovaným česnekem. Krátce povaříme. Guláš podáváme posypaný nasekanou petrželovou natí.
Mall15. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.