Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kližka se žampióny, olivami a smetanou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1640 kalorií 0.0g cukrů 119.0g tuků 105.0g bílkovin

Příprava

Maso, žampióny a olivy nakrájíme na plátky, cibuli na drobno a anglickou slaninu na nudličky.

Na oleji v tlakovém hrnci orestujeme cibuli a anglickou slaninu. Na povrch položíme plátky masa, hrnec uzavřeme a velmi pomalu dusíme přibližně 10 minut. Poté hrnec otevřeme a ke šťávě, které maso pustilo přidáme tolik vody, aby maso bylo ponořené. Přidáme bujóny a dusíme dalších 30 minut. Následně přidáme nakrájené žampióny a olivy a dusíme ještě 10 minut. Omáčku zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou v trošce studené vody a provaříme. Na závěr vmícháme smetanu, necháme přejít varem a odstavíme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

06. 09. 2013, Recept navštíven: 1091x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo vyzera velmi dobre

20. 08. 2016, 19:20

Přidat komentář

Facebook komentáře