Kohout (kuře) na víně
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1dní 1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Kuře rozdělíme na kousky a marinujeme v nálevu z výše uvedených surovin 24 hod. Nesolíme! Vyjmeme, osolíme a opečeme na pánvi. Pak vložíme zpět do láku a v něm dusíme doměkka za stálého podlívání vínem. Hotové maso vyndáme, omáčku zahustíme moukou a přecedíme. Přelijeme přes maso. Ozdobíme kolečky mrkve.
tepito09. 02. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.