Chybějící obrázek

Kohout (kuře) na víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 0min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1dní 1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Kuře rozdělíme na kousky a marinujeme v nálevu z výše uvedených surovin 24 hod. Nesolíme! Vyjmeme, osolíme a opečeme na pánvi. Pak vložíme zpět do láku a v něm dusíme doměkka za stálého podlívání vínem. Hotové maso vyndáme, omáčku zahustíme moukou a přecedíme. Přelijeme přes maso. Ozdobíme kolečky mrkve.

přidejte na:
tepito

09. 02. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
marianovaneho kohuta alebo kurča vyskúšam

hanka 11. 02. 2017, 20:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to chutne pripravený kohut

palino 26. 08. 2018, 19:32

Přidat komentář
tepito
Mě by spíš zajímalo-píšu v diskuzi-jestli někdo zkusí variantu zahuštění majonézou.V původním receptu je u zahuštění napsaná mouka nebo majonéza.Zdá se mi to být zajímavé,ale nemám odvahu to zkusit.

tepito 11. 02. 2010, 11:32

Chybějící obrázek
jestli ona v tom "původním receptu" to nebyla maizena, neboli kukuřičný škrob...

pc 29. 03. 2011, 23:07

tepito
tak to mě nenapadlo-mohlo jít o překlep...Škrobem by se určitě zahušťovalo lépe.Dík za tip.

tepito 30. 03. 2011, 07:12