Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kohout (kuře) na víně

Kohout (kuře) na víně

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1dní 1h 30min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Kuře rozdělíme na kousky a marinujeme v nálevu z výše uvedených surovin 24 hod. Nesolíme! Vyjmeme, osolíme a opečeme na pánvi. Pak vložíme zpět do láku a v něm dusíme doměkka za stálého podlívání vínem. Hotové maso vyndáme, omáčku zahustíme moukou a přecedíme. Přelijeme přes maso. Ozdobíme kolečky mrkve.


tepito

09. 02. 2010, Recept navštíven: 1769x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
marianovaneho kohuta alebo kurča vyskúšam

11. 02. 2017, 20:03

Přidat komentář
tepito
Mě by spíš zajímalo-píšu v diskuzi-jestli někdo zkusí variantu zahuštění majonézou.V původním receptu je u zahuštění napsaná mouka nebo majonéza.Zdá se mi to být zajímavé,ale nemám odvahu to zkusit.

tepito 11. 02. 2010, 11:32

Thumb
jestli ona v tom "původním receptu" to nebyla maizena, neboli kukuřičný škrob...

pc 29. 03. 2011, 23:07

tepito
tak to mě nenapadlo-mohlo jít o překlep...Škrobem by se určitě zahušťovalo lépe.Dík za tip.

tepito 30. 03. 2011, 07:12

Facebook komentáře