Koprová omáčka s hovězím masem a vejcem

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
2h 20min

Celkový čas

2h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

2224 kalorií
1.0g cukrů
156.0g tuků
179.0g bílkovin


Příprava

Maso vaříme vcelku dvě hodiny doměkka.
Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme mouku a připravíme si jíšku. Poté postupně přilíváme vývar z masa. Vaříme 20 minut.
Přidáme ocet, cukr, sůl podle chuti a smetanu. Povaříme 5 minut.
Přidáme kopr, zamícháme a odstavíme.
Podáváme s masem nakrájeným na plátky a s vejcem uvařeným natvrdo.

Tip k receptu

K podávání doporučuji knedlík nebo brambory.

přidejte na:
sonizna

17. 09. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
vyborna omacka a masko

17. 09. 2015, 20:01

majka
hovädzie a koprovkou výborné

18. 09. 2015, 20:05

palino
vyborný recept

13. 10. 2015, 20:17

hanka
skvela koprova omačka s masom

19. 02. 2016, 19:33

dušanka
chutí vyborne

10. 10. 2016, 10:03

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.