Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Koprová omáčka s hovězím masem a vejcem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 20min 2h 40min
Nutriční hodnoty
2224 kalorií 1.0g cukrů 156.0g tuků 179.0g bílkovin

Příprava

Maso vaříme vcelku dvě hodiny doměkka.
Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme mouku a připravíme si jíšku. Poté postupně přilíváme vývar z masa. Vaříme 20 minut.
Přidáme ocet, cukr, sůl podle chuti a smetanu. Povaříme 5 minut.
Přidáme kopr, zamícháme a odstavíme.
Podáváme s masem nakrájeným na plátky a s vejcem uvařeným natvrdo.

Bulb Tip k receptu

K podávání doporučuji knedlík nebo brambory.


Přidat na Pinterest
sonizna

17. 09. 2015, Recept navštíven: 2942x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna omacka a masko

17. 09. 2015, 20:01

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hovädzie a koprovkou výborné

18. 09. 2015, 20:05

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

13. 10. 2015, 20:17

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvela koprova omačka s masom

19. 02. 2016, 19:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí vyborne

10. 10. 2016, 10:03

Přidat komentář

Facebook komentáře