Koprová omáčka s hovězím masem a vejcem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 20min
Celkový čas
2h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
2224
kalorií
1.0g
cukrů
156.0g
tuků
179.0g
bílkovin
Příprava
Maso vaříme vcelku dvě hodiny doměkka.
Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme mouku a připravíme si jíšku. Poté postupně přilíváme vývar z masa. Vaříme 20 minut.
Přidáme ocet, cukr, sůl podle chuti a smetanu. Povaříme 5 minut.
Přidáme kopr, zamícháme a odstavíme.
Podáváme s masem nakrájeným na plátky a s vejcem uvařeným natvrdo.
Tip k receptu
K podávání doporučuji knedlík nebo brambory.
sonizna17. 09. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.