Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 2h 5min , porce

1984 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 19.0g bílkovin

Příprava

Cibule nakrájame nadrobno a osmahneme do sklovita. Na nich udusíme na kocky nakrájané mäso, dochutíme sójovou omáčkou prípadne vegetou, rascou /kmínom/, korením /pepřem/, paprikou a pridáme cesnak. Mäso udusíme domäkka, potom pridáme lečo a zemiaky pokrájané na väčšie kúsky alebo na štvrťky,dolejeme vodu a pridáme majoránku (môžeme ešte dosoliť). Varíme ešte 15 minút. Keď sú zemiaky mäkké, niekoľko ich vyberieme a rozpučíme, potom vrátime do hrnca, čím sa nám guláš zahustí.

Suzankaa

21. 02. 2010, Recept navštíven: 2891x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Cibule nakrájame nadrobno a osmahneme do sklovita. Na nich udusíme na kocky nakrájané mäso, dochutíme sójov...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kotlíkový guláš Link-arrow
Thumb.27382

Chleba

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upe...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
jistě moc dobrý guláš, jen bych přidala trošku sušeného libečku
Přidané ingredience: sušený libeček

01. 11. 2014, 07:06

Přidat komentář
pskrob
Já ještě přidávám klobásku, dodá tomu jinou chuť

pskrob 21. 02. 2010, 09:18

Ajaja
I já leckdy do gulášku šupnu klobásku, nějakou pikant....

Ajaja 25. 02. 2010, 17:38

Facebook komentáře