Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Králičí pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 3h 0min
Nutriční hodnoty
1230 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme a vložíme do hrnce spolu s očištěnými stroužky česneku a načištěnou cibulí. Okořeníme pepřem, solí a novým kořením a zalijeme vodou. Vaříme cca hodinu, než maso změkne. Poté v maso, cibuli a česnek vložíme do zapékací mísy. Přidáme sádlo a posypeme maso majoránkou. Nakonec přilijeme ještě trochou vody, která nám zbyla po vaření masa. Vše pečeme ve středně rozehřáté troubě cca 1 hodinu. Po dopečení maso vyjmeme, vykostíme a spolu s cibulí a česnekem vložíme do mixéru a rozmixujeme tak, aby se směs dala krásně rozetřít na chleba. Vše vložíme zpět do zapékací mísy a smícháme se šťávou a sádlem, co zbyly po výpečení kýty. Celou pomazánku necháme vychladnout a poté ji dáme do lednice, aby krásně ztuhla.

Bulb Tip k receptu

Raději vyjměte před rozmícháním nebo po něm kuličky nového koření a pepře, aby na chlebu nikomu nevadily a nemusely se odstraňovat během konzumace.

Po namazání na cleba doporučujeme ještě dosolit a dopepřit a zapít sklenkou dobře vychlazeného piva.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

28. 07. 2009, Recept navštíven: 3134x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelá pomazánka

25. 09. 2016, 17:33

Přidat komentář
Thumb
Tak tohle je recept, který se dá dělat úplně se všemi druhy masa a vždy je ta pomazánka bezkonkurenčně dobrá :-)

Ivana 06. 08. 2009, 15:35

Facebook komentáře