Králík na rajčatech
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1084
kalorií
0.0g
cukrů
66.0g
tuků
103.0g
bílkovin
Příprava
Maso omyjeme, naporcujeme a osolíme. Rozpálíme olej a osmahneme najemno pokrájenou cibulku dozlatova. Po obou stranách osmahneme maso, přidáme k němu prolisovaný česnek, podlijeme trochou vody a necháme dusit asi 20 minut. Mezitím spaříme rajčata, odstraníme slupku a nakrájíme je malé kousky. Spolu s bazalkou je přidáme k masu a dusíme ještě asi 15 minut. Ke konci poprášíme moukou a krátce povaříme. Nakonec hotové jídlo ještě podle chuti osolíme a opepříme. Vhodná příloha je rýže. Pokud nemáme rádi králíka, můžeme použít kuřecí nebo krůtí maso
Jiřulka02. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.