Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Králík na tymiánu

Králík na tymiánu
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 50min , porce

860 kalorií, 15.0g cukrů, 46.0g tuků, 15.0g bílkovin

Příprava

Králíka omyjeme , osušíme a rozdělíme na porce. Tymián opláchneme a jednotlivé lístečky otrháme. Smícháme víno s podmáslím, vmícháme lístky tymiánu, osolíme a pepříme. Naporcovaného králíka naskládáme do mísy, zalijeme marinádou, zakryjeme fólií a necháme odležet(nejlépe přes noc). Králíka vyjmeme z marinády, porce osušíme a opečeme dozlatova na oleji. Výpek zalijeme trochou vody a provaříme ho. Přilijeme smetanu, pomazánkové máslo a vmícháme 150ml marinády. Krátce necháme přejít varem a nalijeme do pekáčku, přidáme maso, přiklopíme a pečeme při 180°C asi 45minut a dalších 15minut dopékáme bez poklice. Jako příloha jsou vhodné bramborové pusinky.

16. 06. 2010, Recept navštíven: 2620x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Králík na tymiánu

Králík na tymiánu

Králíka omyjeme , osušíme a rozdělíme na porce. Tymián opláchneme a jednotlivé lístečky otrháme. Smícháme v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Králík na tymiánu Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
králík na timiánku je výborný,já králíka vždy prošpikuji špekem, nebo slaninou
Přidané ingredience: špek

31. 05. 2014, 10:27

Přidat komentář

Facebook komentáře