Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Králík na zelenině

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 45min
Nutriční hodnoty
994 kalorií 7.0g cukrů 100.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Králíka rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na oleji podusíme mrkev a celer s cibulí - vše pokrájené na plátky. Přidáme porce králíka, které lehce po obou stranách opečeme, podlijeme vínem, vložíme do trouby a pod poklicí dusíme. Po chvíli přidáme spařená, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata, oregano a ke konci dušení, oloupaný a na kostičky pokrájený baklažán s paprikou. Během dušení podléváme vodou. Když je maso téměř měkké, sejmeme poklici a dopékáme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory.


Přidat na Pinterest
bookmen

27. 02. 2012, Recept navštíven: 2282x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, dobre

11. 04. 2016, 17:58

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

11. 04. 2016, 18:30

Přidat komentář

Facebook komentáře