Králík na zelenině
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
994
kalorií
7.0g
cukrů
100.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Králíka rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na oleji podusíme mrkev a celer s cibulí - vše pokrájené na plátky. Přidáme porce králíka, které lehce po obou stranách opečeme, podlijeme vínem, vložíme do trouby a pod poklicí dusíme. Po chvíli přidáme spařená, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata, oregano a ke konci dušení, oloupaný a na kostičky pokrájený baklažán s paprikou. Během dušení podléváme vodou. Když je maso téměř měkké, sejmeme poklici a dopékáme.
Tip k receptu
Podáváme s různě upravenými brambory.
bookmen27. 02. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.