Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Králík v balíčku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 45min , porce

8 kalorií, 0.0g cukrů, 1.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Králíka nasekáme na menší kousky, osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou a tymiánem. Každý kousek zabalíme do plátku anglické slaniny a ovážeme nití. Na dno vymazaného pekáčku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a na ni narovnáme vedle sebe králičí balíčky a pokryjeme plátky rajčat. Zakápneme olejem a upečeme v troubě.

karkolka

15. 02. 2010, Recept navštíven: 1570x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Králík v balíčku

Králík v balíčku

Králíka nasekáme na menší kousky, osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou a tymiánem. Každý kousek zabalíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Králík v balíčku Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Šéfredaktor
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tento recept také dělávám a chutná skvěle i bez přidané majoránky, rajčat a tymiánu. S bramborovou kaší s cibulkou a slaninkou je to výborné. Přidávám foto.
Přidané ingredience: česnek

08. 10. 2012, 07:49

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné králičie maso

12. 05. 2016, 11:56

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s kysliou kapustou vyborné jedlo

06. 11. 2016, 18:51

Přidat komentář
pskrob
Výborné jsou také, když pod ně dáme vrstvu kyselého zelí

pskrob 21. 02. 2010, 09:24

Facebook komentáře