Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Křehké škvarkové pagáčky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 30min , porce

1432 kalorií, 4.0g cukrů, 11.0g tuků, 46.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do múky dáme zomleté škvarky, v mlieku nakysnuté droždie, žĺtky, smotanu, soľ a dobre vypracujeme. cesto rozvaľkáme na obdĺžnik, poskladáme na štvoro a necháme stať 30 minút. Potom cesto rozvaľkáme, znovu poskladáme a necháme odpočívať. Nakoniec cesto na pomúčenej doske rozvaľkáme na hrúbku asi 2 cm, okrúhlou formičkou povykrajujeme pagáčiky, na povrchu urobíme nožom mriežky, pagáčiky dáme na plech a necháme nakysnúť. Pred pečením ich potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v dobre vyhriatej rúre.

Jozef

25. 06. 2010, Recept navštíven: 8100x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Křehké škvarkové pagáčky

Křehké škvarkové pagáčky

Do múky dáme zomleté škvarky, v mlieku nakysnuté droždie, žĺtky, smotanu, soľ a dobre vypracujeme. cesto ro...

Zobrazit všechny podobné recepty k Křehké škvarkové pagáčky Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pagačiky su senzačne chutne

17. 06. 2016, 09:30

Přidat komentář

Facebook komentáře