Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí játra se šťávou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
156 kalorií 1.0g cukrů 14.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Omytá játra nakrájíme na nudličky. V teplé vodě rozpustíme bujón, přidáme hořčici, kečup, sójovou a worčestrovou omáčku, tekutou vegetu a špetku oregana. V pánvi na rozehřátém oleji játra pomalu orestujeme, shrneme je stranou, přidáme plátek másla a mouku, kterou chvilku osmažíme. Poté vše promícháme, posypeme paprikou a po promíchání zalijeme vodou s uvedenými ingrediencemi. Uvedeme do varu a za stálého míchání na mírném plameni šťávu svaříme do požadované hustoty. Podáváme s vařenou rýží.


Přidat na Pinterest
JanaB

06. 08. 2012, Recept navštíven: 14344x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jatra chuťovo velmi vyborné

15. 03. 2016, 15:06

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedlo

30. 05. 2016, 09:48

Lenka Petrova
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Manželovi moc chutnalo ;-)

24. 10. 2016, 10:29

Přidat komentář

Facebook komentáře