Krůtí maso s párkem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

774 kalorií
0.0g cukrů
42.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Omyté maso nakrájíme na menší kousky a oloupanou cibuli nakrájíme na drobno. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do sklovita, přidáme maso a restujeme tak dlouho, dokud nezačne maso trochu zlátnout. Posypeme paprikou, zamícháme a ihned podlijeme vodou. Přidáme bujón, hořčici rozmíchanou v troše vody a dusíme, dokud maso není měkké. Mezitím si nakrájíme tenké párky na půlkolečka a oloupaný stroužek česneku nastrouháme na jemno. K měkkému masu přidáme párky a česnek. Ve smetaně rozmícháme polohrubou mouku, omáčku zahustíme, provaříme a odstavíme.

Krůtí maso s párkem podáváme s houskovým knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

17. 05. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář