Krůtí maso s párkem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
774
kalorií
0.0g
cukrů
42.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Omyté maso nakrájíme na menší kousky a oloupanou cibuli nakrájíme na drobno. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do sklovita, přidáme maso a restujeme tak dlouho, dokud nezačne maso trochu zlátnout. Posypeme paprikou, zamícháme a ihned podlijeme vodou. Přidáme bujón, hořčici rozmíchanou v troše vody a dusíme, dokud maso není měkké. Mezitím si nakrájíme tenké párky na půlkolečka a oloupaný stroužek česneku nastrouháme na jemno. K měkkému masu přidáme párky a česnek. Ve smetaně rozmícháme polohrubou mouku, omáčku zahustíme, provaříme a odstavíme.
Krůtí maso s párkem podáváme s houskovým knedlíkem.
JanaB17. 05. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.