Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí maso s párkem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
774 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Omyté maso nakrájíme na menší kousky a oloupanou cibuli nakrájíme na drobno. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do sklovita, přidáme maso a restujeme tak dlouho, dokud nezačne maso trochu zlátnout. Posypeme paprikou, zamícháme a ihned podlijeme vodou. Přidáme bujón, hořčici rozmíchanou v troše vody a dusíme, dokud maso není měkké. Mezitím si nakrájíme tenké párky na půlkolečka a oloupaný stroužek česneku nastrouháme na jemno. K měkkému masu přidáme párky a česnek. Ve smetaně rozmícháme polohrubou mouku, omáčku zahustíme, provaříme a odstavíme.

Krůtí maso s párkem podáváme s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

17. 05. 2012, Recept navštíven: 1575x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře