Krůtí řízek trochu jinak
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
3812
kalorií
0.0g
cukrů
271.0g
tuků
161.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na čtyři plátky, lehce osolíme, opepříme, posypeme oreganem, položíme do strouhanky a naklepeme tak, aby se co nejvíce strouhanky vklepalo do masa.
Pak každý plátek vykoupeme v rozšlehaných vejcích a osmažíme na rozehřátém oleji dozlatova.
Do vody vmícháme rozpuštěné máslo, hořčici, sojovou omáčku a vegetu.
Osmažené maso přendáme do čisté pánve, zalijeme připravenou směsí, přiklopíme poklicí a necháme asi 15-20 minut mírně dusit.
Tekutina se zvolna vydusí a zůstane jen málo zahoustlé šťávy.
Tip k receptu
Podáváme s bramborovou kaší.
Angel 66612. 05. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.