Krůtí roláda plněná špenátem, anglickou a vejci
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1866
kalorií
1.0g
cukrů
141.0g
tuků
108.0g
bílkovin
Příprava
Česnek oloupeme, nastrouháme na jemno, anglickou slaninu a špenát nakrájíme na nudličky. Na pánvi na sucho prohřejeme anglickou slaninu, přidáme česnek (5 stroužků), pepř a vejce. Směs mícháme do ztuhnutí vajec.
Plát masa naklepeme z obou stran a doprostřed navršíme již připravenou náplň. Stočíme do rolády a zpevníme nití. V tlakovém hrnci na směsi oleje a másla roládu opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou, přidáme nastrouhaný česnek (3 stroužky), bujón a dusíme 20-30 minut. Roládu vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme na plátky. Ve smetaně rozmícháme mouku, vývar zahustíme, provaříme a odstavíme.
Tip k receptu
Příloha dle vlastního výběru.
JanaB09. 09. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.