Krůtí zeleninová pánev
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
872
kalorií
50.0g
cukrů
28.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Krůtí maso, papriku a uzené maso nakrájíme na nudličky. Oloupaný česnek nasekáme na drobno, cibulku nakrájíme na kolečka a klobásu na 1/4 kolečka. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na větší kostky. V pánvi rozehřejeme olej a krůtí maso na něm orestujeme. Jakmile začne mírně červenat, tak přidáme pepř, nakrájenou zeleninu, uzené a klobásku. Na povrch rozdrobíme bujón, zamícháme, přiklopíme poklicí a bez podlévání dusíme asi 30 minut. Směs na pánvi dochutíme sójovou a worčesterovou omáčkou, solí a zahustíme škrobem rozmíchaným v troše studené vody. Podáváme s vařenou rýží.
JanaB06. 08. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.