Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí zeleninová pánev

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 15min
Nutriční hodnoty
872 kalorií 50.0g cukrů 28.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Krůtí maso, papriku a uzené maso nakrájíme na nudličky. Oloupaný česnek nasekáme na drobno, cibulku nakrájíme na kolečka a klobásu na 1/4 kolečka. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na větší kostky. V pánvi rozehřejeme olej a krůtí maso na něm orestujeme. Jakmile začne mírně červenat, tak přidáme pepř, nakrájenou zeleninu, uzené a klobásku. Na povrch rozdrobíme bujón, zamícháme, přiklopíme poklicí a bez podlévání dusíme asi 30 minut. Směs na pánvi dochutíme sójovou a worčesterovou omáčkou, solí a zahustíme škrobem rozmíchaným v troše studené vody. Podáváme s vařenou rýží.


Přidat na Pinterest
JanaB

06. 08. 2012, Recept navštíven: 1266x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

30. 05. 2016, 09:47

Přidat komentář

Facebook komentáře