Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuře Maršálek

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
186 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostičky a dáme do misky. Česnek utřeme se solí, vzniklou kašičku přidáme k masu, vše opepříme, přidáme kmín a papriku a dobře promícháme. Necháme chvilku uležet v chladu. Papriky si zatím nakrájíme na malé kousky. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme odleželé maso a chvíli restujeme. Po chvíli přidáme nakrájené papriky a vše lehce podlijeme. Pod pokličkou dusíme skoro doměkka. Chvíli před koncem jemně zahustíme moukou, rozmíchanou ve vodě a ještě provaříme.
Podáváme s různě upravenými bramborami.

Bulb Tip k receptu

Když použijeme maso z celého kuřete, případně i s kousky kůže, jídlo získá na chuti.


Přidat na Pinterest
Angel 666

03. 02. 2010, Recept navštíven: 1737x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept, radšej podavam s ryžou

08. 01. 2017, 20:28

Přidat komentář

Facebook komentáře