Kuře Maršálek
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
186
kalorií
0.0g
cukrů
12.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostičky a dáme do misky. Česnek utřeme se solí, vzniklou kašičku přidáme k masu, vše opepříme, přidáme kmín a papriku a dobře promícháme. Necháme chvilku uležet v chladu. Papriky si zatím nakrájíme na malé kousky. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme odleželé maso a chvíli restujeme. Po chvíli přidáme nakrájené papriky a vše lehce podlijeme. Pod pokličkou dusíme skoro doměkka. Chvíli před koncem jemně zahustíme moukou, rozmíchanou ve vodě a ještě provaříme.
Podáváme s různě upravenými bramborami.
Tip k receptu
Když použijeme maso z celého kuřete, případně i s kousky kůže, jídlo získá na chuti.
Angel 66603. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.