Chybějící obrázek

Kuře v pivu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

456 kalorií
0.0g cukrů
37.0g tuků
24.0g bílkovin


Příprava

Kuře očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme na velké slzy. Na másle osmažíme porce kuřete po všech stranách dohněda, přidáme nakrájenou cibuli, tymián, nastrouhanou mrkev, pokrájená rajčata a bobkový list. Potom postupně přiléváme vývar a tmavé pivo a přidáme játra(pokrájená). Vše důkladně promícháme a pak směs vaříme na mírném ohni pod poklicí asi 25-30minut. Nakonec vyndáme bobkový list, vmícháme zakysanou smetanu a vše pomalu prohřejeme.

přidejte na:

15. 06. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Tak jsem ta játra vyměnila přece jen za klobásku a bylo to v pohodě.
Přidané ingredience: klobáska

Ajaja 02. 12. 2012, 13:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kurča podavam s ryžou

dušanka 16. 06. 2018, 20:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

palino 21. 07. 2018, 21:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborné

majka 17. 02. 2019, 14:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané,dobré

Svetlana 06. 01. 2020, 19:45

Přidat komentář
Ajaja
S čím podáváme ? Mně vychází rýže... a pivo...

Ajaja 20. 06. 2010, 06:31

Chybějící obrázek
Vypadá to dobře a souhlasím i s tou rýží, jen.... stalo by se něco, kdybych vynechala ta játra? U nás vnitřnosti nee!

Angel 666 20. 06. 2010, 17:51

Chybějící obrázek
Rýži nebo i noky a když vnitřnosti ne, tak je vypusťme, nevím ,jestli nebude trochu jiná chuť,ale nedá se nic dělat.

20. 06. 2010, 18:34

Ajaja
a co přidat místo jater nějakou pikant klobásku ?

Ajaja 26. 06. 2010, 05:57

Chybějící obrázek
fantazii se meze nekladou

Tudy 26. 06. 2010, 11:07