Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuře v pivu

Kuře v pivu

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
456 kalorií 0.0g cukrů 37.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Kuře očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme na velké slzy. Na másle osmažíme porce kuřete po všech stranách dohněda, přidáme nakrájenou cibuli, tymián, nastrouhanou mrkev, pokrájená rajčata a bobkový list. Potom postupně přiléváme vývar a tmavé pivo a přidáme játra(pokrájená). Vše důkladně promícháme a pak směs vaříme na mírném ohni pod poklicí asi 25-30minut. Nakonec vyndáme bobkový list, vmícháme zakysanou smetanu a vše pomalu prohřejeme.


15. 06. 2010, Recept navštíven: 2376x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tak jsem ta játra vyměnila přece jen za klobásku a bylo to v pohodě.
Přidané ingredience: klobáska

02. 12. 2012, 13:21

Přidat komentář
Ajaja
S čím podáváme ? Mně vychází rýže... a pivo...

Ajaja 20. 06. 2010, 06:31

Angel 666
Vypadá to dobře a souhlasím i s tou rýží, jen.... stalo by se něco, kdybych vynechala ta játra? U nás vnitřnosti nee!

Angel 666 20. 06. 2010, 17:51

Thumb
Rýži nebo i noky a když vnitřnosti ne, tak je vypusťme, nevím ,jestli nebude trochu jiná chuť,ale nedá se nic dělat.

20. 06. 2010, 18:34

Ajaja
a co přidat místo jater nějakou pikant klobásku ?

Ajaja 26. 06. 2010, 05:57

Thumb
fantazii se meze nekladou

Tudy 26. 06. 2010, 11:07

Facebook komentáře