Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuře v pivu

Kuře v pivu
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

456 kalorií, 0.0g cukrů, 37.0g tuků, 24.0g bílkovin

Příprava

Kuře očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme na velké slzy. Na másle osmažíme porce kuřete po všech stranách dohněda, přidáme nakrájenou cibuli, tymián, nastrouhanou mrkev, pokrájená rajčata a bobkový list. Potom postupně přiléváme vývar a tmavé pivo a přidáme játra(pokrájená). Vše důkladně promícháme a pak směs vaříme na mírném ohni pod poklicí asi 25-30minut. Nakonec vyndáme bobkový list, vmícháme zakysanou smetanu a vše pomalu prohřejeme.

15. 06. 2010, Recept navštíven: 2281x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuře v pivu

Kuře v pivu

Kuře očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme na velké slzy. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuře v pivu Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tak jsem ta játra vyměnila přece jen za klobásku a bylo to v pohodě.
Přidané ingredience: klobáska

02. 12. 2012, 13:21

Přidat komentář
Ajaja
S čím podáváme ? Mně vychází rýže... a pivo...

Ajaja 20. 06. 2010, 06:31

Angel 666
Vypadá to dobře a souhlasím i s tou rýží, jen.... stalo by se něco, kdybych vynechala ta játra? U nás vnitřnosti nee!

Angel 666 20. 06. 2010, 17:51

Thumb
Rýži nebo i noky a když vnitřnosti ne, tak je vypusťme, nevím ,jestli nebude trochu jiná chuť,ale nedá se nic dělat.

20. 06. 2010, 18:34

Ajaja
a co přidat místo jater nějakou pikant klobásku ?

Ajaja 26. 06. 2010, 05:57

Thumb
fantazii se meze nekladou

Tudy 26. 06. 2010, 11:07

Facebook komentáře