Kuřecí maso s hruškami a pomeranči
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
768
kalorií
0.0g
cukrů
32.0g
tuků
110.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme, v hrnci si rozpálíme olivový olej, na něm orestujeme cibulku. Když je cibulka orestovaná, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, opepříme, osolíme, osmahneme ze všech stran, poté přidáme na nudličky nakrájené hrušky, na plátky nakrájené pomeranče, hřebíček, skořici, podlijeme sklenkou vody a dusíme doměkka. Podáváme s rýží nebo bramborami. Při podávání zdobíme zelenou petrželkou.
Beruska6425. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.