Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuřecí maso s hruškami a pomeranči

Kuřecí maso s hruškami a pomeranči

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
768 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 110.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme, v hrnci si rozpálíme olivový olej, na něm orestujeme cibulku. Když je cibulka orestovaná, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, opepříme, osolíme, osmahneme ze všech stran, poté přidáme na nudličky nakrájené hrušky, na plátky nakrájené pomeranče, hřebíček, skořici, podlijeme sklenkou vody a dusíme doměkka. Podáváme s rýží nebo bramborami. Při podávání zdobíme zelenou petrželkou.


Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 2715x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře