Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuřecí ptáčci v trojobalu

Kuřecí ptáčci v trojobalu

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
11min 36min
Nutriční hodnoty
1420 kalorií 0.0g cukrů 63.0g tuků 83.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí prsa přes potravinářskou folii naklepeme na tenké plátky. Každý plátek okořeníme grilovacím kořením a pepřem jen z jedné strany. Stranu, kterou jsme okořenili, potřeme plnotučnou hořčicí. Na potřenou stranu položíme plátek šunky. Na kraj plátku položíme nudličku Nivy, trochu strouhaného Eidamu a do zlatova orestované cibule na oleji. Plátek poté zatočíme jako ptáčka a na okrajích spíchneme párátky. Všechny ptáčky obalíme dvakrát v trojobalu (v mouce, vejci a strouhance. Postup ještě jednou opakujeme). Poté smažíme nejlépe ve fritovacím hrnci asi 10 minut na mírnou teplotu. Podle tloušťky pro jistotu vložíme ptáčka po vyndání z fritovacího hrnce, asi na 1 minutu do mikrovlnné trouby. Abychom se ujistili, že bude řádně propečen i ve středu. Při servírování nezapomeneme vytáhnout párátka.


kristyna.kohoutova

06. 11. 2009, Recept navštíven: 1818x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

09. 10. 2016, 17:46

Přidat komentář

Facebook komentáře