Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí rarášky

Obtížnost Čas přípravy
3h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 3h 30min
Nutriční hodnoty
644 kalorií 1.0g cukrů 41.0g tuků 33.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí řízky očistíme, vykostíme a nakrájíme na větší kousky. Vejce rozšleháme, přidáme pivo, mouku, solamyl, hořčici, worcesterskou omáčku, pepř a sůl dle chuti. Vše důkladně promícháme do hladkého hustého těsta. Přidáme maso a dáme odležet na 2,5 hod. do lednice. Poté maso osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.


Přidat na Pinterest
Milena

13. 07. 2009, Recept navštíven: 6934x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robí často tentorecept, niekedy nechám aj dlhšie odstáť maso

06. 12. 2016, 21:20

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to výborný recept, maso je jemné

25. 01. 2017, 19:37

Přidat komentář
veerac
Ještě jsem to z černým pivem nezkoušela, ale mám zkušenost se světlým pivem a dělám k tomu i hranolky. Je to dobré.

veerac 07. 01. 2010, 12:15

veerac
Máčíme si je v sladko-chilli omáčce a tím jsou i pěkně ostré. Vynikající.

veerac 17. 01. 2010, 18:49

Facebook komentáře