Kuřecí rarášky

Obtížnost

Čas přípravy

3h 0min
Čas vaření
30min

Celkový čas

3h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

644 kalorií
1.0g cukrů
41.0g tuků
33.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí řízky očistíme, vykostíme a nakrájíme na větší kousky. Vejce rozšleháme, přidáme pivo, mouku, solamyl, hořčici, worcesterskou omáčku, pepř a sůl dle chuti. Vše důkladně promícháme do hladkého hustého těsta. Přidáme maso a dáme odležet na 2,5 hod. do lednice. Poté maso osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

přidejte na:
Milena

13. 07. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Svetlana
robí často tentorecept, niekedy nechám aj dlhšie odstáť maso

06. 12. 2016, 21:20

hanka
je to výborný recept, maso je jemné

25. 01. 2017, 19:37

Přidat komentář
veerac
Ještě jsem to z černým pivem nezkoušela, ale mám zkušenost se světlým pivem a dělám k tomu i hranolky. Je to dobré.

veerac 07. 01. 2010, 12:15

veerac
Máčíme si je v sladko-chilli omáčce a tím jsou i pěkně ostré. Vynikající.

veerac 17. 01. 2010, 18:49

Výborné dala jsem si to s domácí mraženou zeleninou a všichni se zlobili že toho je málo!

Miluju jidlo 21. 01. 2019, 18:12

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.