Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí rarášky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 3h 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 3h 30min , porce

644 kalorií, 1.0g cukrů, 41.0g tuků, 33.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kuřecí řízky očistíme, vykostíme a nakrájíme na větší kousky. Vejce rozšleháme, přidáme pivo, mouku, solamyl, hořčici, worcesterskou omáčku, pepř a sůl dle chuti. Vše důkladně promícháme do hladkého hustého těsta. Přidáme maso a dáme odležet na 2,5 hod. do lednice. Poté maso osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

Milena

13. 07. 2009, Recept navštíven: 5483x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí rarášky

Kuřecí rarášky

Kuřecí řízky očistíme, vykostíme a nakrájíme na větší kousky. Vejce rozšleháme, přidáme pivo, mouku, solamy...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí rarášky Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...


Přidat recenzi
Přidat komentář
veerac
Ještě jsem to z černým pivem nezkoušela, ale mám zkušenost se světlým pivem a dělám k tomu i hranolky. Je to dobré.

veerac 07. 01. 2010, 12:15

veerac
Máčíme si je v sladko-chilli omáčce a tím jsou i pěkně ostré. Vynikající.

veerac 17. 01. 2010, 18:49

Facebook komentáře