Kuřecí válečky na černém pivu
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
40min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
174
kalorií
0.0g
cukrů
17.0g
tuků
25.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí prsa rozřízneme napůl tak, abychom dostali dva dlouhé válečky. Maso osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Každý váleček masa zabalíme do plátku anglické slaniny.
Pekáček vymažeme olejem a na dno rozložíme půlkolečka cibule. Na vrstvu cibule naskládáme připravené válečky, pomazanou stranou dolů. Nakonec vše posypeme kmínem a grilovacím kořením.
Zalijeme pivem a dáme péci do trouby, vyhřáté na 200 stupňů Celsia. Pečeme zpočátku zakryté, později, ke konci maso odklopíme a dopékáme bez pokličky, celkem asi 40 minut.
Podáváme s bramborovými knedlíky, které přeléváme sosem a posypeme vypečenou cibulí.
13. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziAjaja 22. 09. 2012, 23:38
© 2024, Railsformers s.r.o.