Kuřecí válečky na černém pivu
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Kuřecí prsa rozřízneme napůl tak, abychom dostali dva dlouhé válečky. Maso osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Každý váleček masa zabalíme do plátku anglické slaniny.
Pekáček vymažeme olejem a na dno rozložíme půlkolečka cibule. Na vrstvu cibule naskládáme připravené válečky, pomazanou stranou dolů. Nakonec vše posypeme kmínem a grilovacím kořením.
Zalijeme pivem a dáme péci do trouby, vyhřáté na 200 stupňů Celsia. Pečeme zpočátku zakryté, později, ke konci maso odklopíme a dopékáme bez pokličky, celkem asi 40 minut.
Podáváme s bramborovými knedlíky, které přeléváme sosem a posypeme vypečenou cibulí.
12. 01. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Ajaja 22. 09. 2012, 21:38

katka16031 02. 10. 2016, 16:43

palino 16. 04. 2017, 19:45

Svetlana 29. 05. 2018, 11:54
Roxana 13. 01. 2010, 10:53
Angel 666 13. 01. 2010, 12:20
Roxana 13. 01. 2010, 20:05
Angel 666 17. 01. 2010, 10:21
Ajaja 16. 01. 2010, 07:38
Angel 666 16. 01. 2010, 18:52
Ajaja 16. 01. 2010, 20:01
Roxana 16. 01. 2010, 23:51
Ajaja 17. 01. 2010, 07:10
Roxana 17. 01. 2010, 15:05
Ajaja 17. 01. 2010, 16:36
Angel 666 17. 01. 2010, 19:12
Ajaja 17. 01. 2010, 19:30