Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí válečky na černém pivu

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

174 kalorií, 0.0g cukrů, 17.0g tuků, 25.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kuřecí prsa rozřízneme napůl tak, abychom dostali dva dlouhé válečky. Maso osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Každý váleček masa zabalíme do plátku anglické slaniny.
Pekáček vymažeme olejem a na dno rozložíme půlkolečka cibule. Na vrstvu cibule naskládáme připravené válečky, pomazanou stranou dolů. Nakonec vše posypeme kmínem a grilovacím kořením.
Zalijeme pivem a dáme péci do trouby, vyhřáté na 200 stupňů Celsia. Pečeme zpočátku zakryté, později, ke konci maso odklopíme a dopékáme bez pokličky, celkem asi 40 minut.
Podáváme s bramborovými knedlíky, které přeléváme sosem a posypeme vypečenou cibulí.

Angel 666

12. 01. 2010, Recept navštíven: 2963x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí válečky na černém pivu

Kuřecí válečky na černém pivu

Kuřecí prsa rozřízneme napůl tak, abychom dostali dva dlouhé válečky. Maso osolíme, opepříme a z jedné stra...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí válečky na černém pivu Link-arrow
Thumb

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nstrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor mírně slijeme. Vařené a ...


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
Dobrá chuť ve výsledku, lze to pojmout i jako chalupářské jídlo s dobrým chlebem.

22. 09. 2012, 21:38

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre chutne jedlo

02. 10. 2016, 16:43

Přidat komentář
Roxana
Tak to vypadá moc dobře! S černým pivem je kuřátko vždycky moc dobré. Ježišmarjá, tady je takových lákavých receptů, abych to smrti stihla vše ochutnat!

Roxana 13. 01. 2010, 10:53

Angel 666
A díky tomu, že maso obalíš plátkem anglické, tak zůstane i pěkně šťavnaté. Jídla s pivem mám taky moc ráda!

Angel 666 13. 01. 2010, 12:20

Roxana
Holky, vy sem fakt dáváte teď recepty, že nevím na co hopnout dřív a to mi sem mladí nejezdí v této činěnici venku! Když jsem potřebovala...no tak poctivě ukládám!"

Roxana 13. 01. 2010, 20:05

Ajaja
Souhlasím (a se mnou i náš pes) - je to dobrota. Na něj obvykle pak vyjde ta anglická (tuhle fintu také používám, když peču kuřátko na zelenině).

Ajaja 16. 01. 2010, 07:38

Angel 666
Vidíš a u nás se perou hlavně o tu opečenou slaninku!

Angel 666 16. 01. 2010, 18:52

Ajaja
No to je i u nás, to jen já mám měkké srdce a těm trpícím psím očím neodolám a zřeknu se jí - podobně jsem se zřekla morku z kosti :-)

Ajaja 16. 01. 2010, 20:01

Roxana
No a já blbec si myslela,že se budou prát o zbytek černého piva!

Roxana 16. 01. 2010, 23:51

Ajaja
U nás ne, nebude o co - zbytek už budu mít preventivně v bříšku jáááááá

Ajaja 17. 01. 2010, 07:10

Angel 666
Jo,to je nutný, to bych měla připsat do receptu, že zbytek piva MUSÍ vypít kuchař, jinak se jídlo nepovede!!! :o))).

Angel 666 17. 01. 2010, 10:21

Roxana
Málo platné, my ženy musíme být diplomatky. Kdyby viděli někde v láhvi od piva zbyteček obsahu, už by mohla vypuknut revoluce a je po dobrém a poklidném obědě. Takže Ty to vlastně vyřešíš a spokojenost a mír vládne na všech stranách. Tak to patří. Naše babičky prý nosily zástěry proto, aby pod ně schovaly domácí nesváry, my abychom schovali pivo...:D(((((

Roxana 17. 01. 2010, 15:05

Ajaja
A proto jsme taky první v množství vypitého piva na hlavu ve světě :-))

Ajaja 17. 01. 2010, 16:36

Angel 666
Ale vážně. Já pivo nemusím, jen občas v létě si dám skleničku, když mám žízeň. Já mám radši víno. A víte, kdo dopil pivo z tohohle receptu- moje mamina! :o)))

Angel 666 17. 01. 2010, 19:12

Ajaja
Šikulka :-))) Já ho taky ráda buď po hodně tučném či jinak vydatném jídle, nebo v létě. A pak při žehlení... To mi obzvláště chutná :-) Jinak taky radši víno, i když nyní jsem všechno toto výrazně omezila kvůli lékům.

Ajaja 17. 01. 2010, 19:30

Facebook komentáře