Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Květákové kari s hráškem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
418 kalorií 0.0g cukrů 34.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli nasekanou nadrobno, přihodíme nasekaný česnek, krátce osmahneme a přidáme květák nakrájený na menší růžičky. Necháme ho 2-3 minuty opékat, pak zalijeme zeleninovým vývarem, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme skoro doměkka. K poloměkkému květáku přimícháme rajče nakrájené na malé kostičky a hrášek. Jogurt promícháme s rajčatovým protlakem a kari kořením a přidáme do květáku. Už jen krátce prohřejeme a nakonec přidáme nasekaný koriandr.
Podáváme s rýží.


Přidat na Pinterest
Angel 666

05. 06. 2012, Recept navštíven: 3795x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

27. 03. 2016, 17:11

Přidat komentář
Šéfredaktor
Tak toto si ukuchtím o víkendu :) Jedla jsem něco podobného v Anglii u indické rodiny a moc mi to chutnalo.

Šéfredaktor 05. 06. 2012, 07:23

Angel 666
Tak ať Vám chutná, jako chutnalo u nás! :o)

Angel 666 05. 06. 2012, 22:33

Ellis
Jednou jsem něco podobného zkoušela podle gurmetu, ale bylo to jako voda s hráškem a květákem. Tohle vypadá luxusně

Ellis 07. 06. 2012, 11:29

Facebook komentáře