Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové kari s květákovou rýží

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1272 kalorií 7.0g cukrů 15.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme najemno, zázvor nastrouháme. Vše smažíme na oleji asi 10 minut. Kari koření smícháme s vinným octem a potřeme jím vepřové maso, nakrájené na kostky. To pak dáme smažit na cibuli. Opečeme ze všech stran a dáme stranou. Kmín a fenykl osmažíme na pánvi dokřupava a přidáme je k cibuli. Přidáme také rajčata, čočku a nakrájené cukety a rozdrobíme bujonovou kostku. Přikryjeme a vaříme 40 minut za občasného míchání. V případě potřeby přilijeme vodu.
Do hrnce vrátíme maso a vaříme 10-20 minut, dokud vepřové maso není měkké a uvařené. Květák rozebereme na růžičky a ty pak rozmixujeme na hrubo. Poté dáme na talíř, zalijeme vodou a necháme 7 minut v mikrovlnné troubě – přikryté. Poté květák slijeme a smícháme s uvařenou rýží. Vepřové kari podáváme s květákovou rýží.

Bulb Tip k receptu

Jedná se o dietní pokrm. V 1 porci najdete 309 kcal, 33 g bílkovin, 18 g sacharidů, 10 g tuků a 9 g vlákniny.


Přidat na Pinterest
sonizna

27. 08. 2015, Recept navštíven: 914x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre dietne jedlo

07. 10. 2015, 10:31

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na dietu akostvorene

09. 10. 2015, 18:45

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo

15. 10. 2015, 20:17

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoducho dobre

16. 10. 2016, 17:53

Přidat komentář

Facebook komentáře