Losos po italsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1040 kalorií
1.0g cukrů
85.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Lososa zbavíme kůže, opláchneme pod studenou tekoucí vodou a vysušíme. Poté plátky osolíme dle chuti. Rozehřejeme máslo, sejmeme z plamene a přidáme strouhanku, nasekané ořechy, kůru a šťávu z 1 citrónu. Důkladně promícháme a v takto vzniklé směsi obalíme připravené plátky lososa. Dáme do zapékací mísy a pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Mezitím smícháme olej, rozetřený česnek, papriku, kůru a šťávu z 1 citrónu. Hotové plátky touto směsí potřeme a okamžitě podáváme.

přidejte na:
Milena

16. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tento sposob prípravy lososa sa osvedčil

hanka 06. 11. 2016, 20:06

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
losos chutne pripravený

majka 07. 12. 2016, 22:06

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept z lososa sa mi velmi páči, je chuťovo vyborný

Svetlana 09. 04. 2017, 12:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

palino 03. 12. 2018, 11:40

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané niekokokrat, velmi dobré

katka16031 26. 02. 2019, 21:07

Přidat komentář
Chybějící obrázek
zaujímavá kombinácia....

katka16031 21. 11. 2009, 18:46