Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Losos po italsku

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 45min , porce

1040 kalorií, 1.0g cukrů, 85.0g tuků, 16.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Lososa zbavíme kůže, opláchneme pod studenou tekoucí vodou a vysušíme. Poté plátky osolíme dle chuti. Rozehřejeme máslo, sejmeme z plamene a přidáme strouhanku, nasekané ořechy, kůru a šťávu z 1 citrónu. Důkladně promícháme a v takto vzniklé směsi obalíme připravené plátky lososa. Dáme do zapékací mísy a pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Mezitím smícháme olej, rozetřený česnek, papriku, kůru a šťávu z 1 citrónu. Hotové plátky touto směsí potřeme a okamžitě podáváme.

Milena

16. 06. 2009, Recept navštíven: 2822x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Losos po italsku

Losos po italsku

Lososa zbavíme kůže, opláchneme pod studenou tekoucí vodou a vysušíme. Poté plátky osolíme dle chuti. Rozeh...

Zobrazit všechny podobné recepty k Losos po italsku Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...

Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...

Thumb

Pečené brambory v troubě

Brambory nakrájíme podélně na čtvrtiny a rozložíme na plech, nejlépe na pečící papír a pokapeme olivovým ol...

Thumb

Pečené brambory ve slupce

Brambory pečlivě omyjeme, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě na 200 stupňů asi jednu hodinu dokud nezměk...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento sposob prípravy lososa sa osvedčil

06. 11. 2016, 20:06

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
losos chutne pripravený

07. 12. 2016, 22:06

Přidat komentář
katka16031
zaujímavá kombinácia....

katka16031 21. 11. 2009, 18:46

Facebook komentáře