Losos s dijonskou hořčicí a špenátovou bramborovou kaší

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

744 kalorií
4.0g cukrů
42.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Kousky lososa zakapeme šťávou z citrónu a osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmažíme na oleji dozlatova. Špenátové listy posekáme nadrobno, osolíme, velmi lehce opepříme a přidáme sušený česnek, poté špenát. Podusíme na trošce oleje. Lososa opečeme na oleji dozlatova. Mezitím si do horké bramborové kaše (připravené buď klasicky nebo z instantní směsi) přidáme máslo a špenát, dobře promícháme. Lososa podáváme s cibulkou, ke které přidáme horčičnou dijonskou omáčku (lze použít i Dijonaisu), a se špenátovou bramborovou kaší.

přidejte na:
Ajaja

05. 12. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
slosos s horčicou je chuťovo velmi lahodný, špenátová zemiakova kaša chutná
Svetlana 03. 04. 2017, 11:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
losos urobený veľmi dobre
palino 04. 07. 2017, 09:20
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre urobený losos aj s omáčkou
majka 16. 10. 2017, 22:13
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
dušanka 02. 02. 2018, 23:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
katka16031 05. 10. 2020, 02:20