Losos s dijonskou hořčicí a špenátovou bramborovou kaší

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

744 kalorií
4.0g cukrů
42.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Kousky lososa zakapeme šťávou z citrónu a osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmažíme na oleji dozlatova. Špenátové listy posekáme nadrobno, osolíme, velmi lehce opepříme a přidáme sušený česnek, poté špenát. Podusíme na trošce oleje. Lososa opečeme na oleji dozlatova. Mezitím si do horké bramborové kaše (připravené buď klasicky nebo z instantní směsi) přidáme máslo a špenát, dobře promícháme. Lososa podáváme s cibulkou, ke které přidáme horčičnou dijonskou omáčku (lze použít i Dijonaisu), a se špenátovou bramborovou kaší.

přidejte na:
Ajaja

05. 12. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
slosos s horčicou je chuťovo velmi lahodný, špenátová zemiakova kaša chutná

03. 04. 2017, 09:40

Chybí obrázek
losos urobený veľmi dobre

04. 07. 2017, 07:20

Chybí obrázek
dobre urobený losos aj s omáčkou

16. 10. 2017, 20:13

Chybí obrázek
recept dobrý

02. 02. 2018, 22:03

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.