Losos s dijonskou hořčicí a špenátovou bramborovou kaší
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
744
kalorií
4.0g
cukrů
42.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Kousky lososa zakapeme šťávou z citrónu a osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmažíme na oleji dozlatova. Špenátové listy posekáme nadrobno, osolíme, velmi lehce opepříme a přidáme sušený česnek, poté špenát. Podusíme na trošce oleje. Lososa opečeme na oleji dozlatova. Mezitím si do horké bramborové kaše (připravené buď klasicky nebo z instantní směsi) přidáme máslo a špenát, dobře promícháme. Lososa podáváme s cibulkou, ke které přidáme horčičnou dijonskou omáčku (lze použít i Dijonaisu), a se špenátovou bramborovou kaší.
Ajaja05. 12. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 03. 04. 2017, 09:40

palino 04. 07. 2017, 07:20

majka 16. 10. 2017, 20:13

dušanka 02. 02. 2018, 22:03

katka16031 05. 10. 2020, 00:20
© 2022, Railsformers, s.r.o.