Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Losos s dijonskou hořčicí a špenátovou bramborovou kaší

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
744 kalorií 4.0g cukrů 42.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Kousky lososa zakapeme šťávou z citrónu a osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmažíme na oleji dozlatova. Špenátové listy posekáme nadrobno, osolíme, velmi lehce opepříme a přidáme sušený česnek, poté špenát. Podusíme na trošce oleje. Lososa opečeme na oleji dozlatova. Mezitím si do horké bramborové kaše (připravené buď klasicky nebo z instantní směsi) přidáme máslo a špenát, dobře promícháme. Lososa podáváme s cibulkou, ke které přidáme horčičnou dijonskou omáčku (lze použít i Dijonaisu), a se špenátovou bramborovou kaší.


Přidat na Pinterest
Ajaja

05. 12. 2010, Recept navštíven: 3445x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
slosos s horčicou je chuťovo velmi lahodný, špenátová zemiakova kaša chutná

03. 04. 2017, 09:40

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
losos urobený veľmi dobre

04. 07. 2017, 07:20

Přidat komentář

Facebook komentáře