Losos s dijonskou hořčicí a špenátovou bramborovou kaší
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
744
kalorií
4.0g
cukrů
42.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Kousky lososa zakapeme šťávou z citrónu a osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmažíme na oleji dozlatova. Špenátové listy posekáme nadrobno, osolíme, velmi lehce opepříme a přidáme sušený česnek, poté špenát. Podusíme na trošce oleje. Lososa opečeme na oleji dozlatova. Mezitím si do horké bramborové kaše (připravené buď klasicky nebo z instantní směsi) přidáme máslo a špenát, dobře promícháme. Lososa podáváme s cibulkou, ke které přidáme horčičnou dijonskou omáčku (lze použít i Dijonaisu), a se špenátovou bramborovou kaší.
Ajaja05. 12. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziSvetlana 03. 04. 2017, 11:40
© 2024, Railsformers s.r.o.