Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Maďarské zelí

Maďarské zelí
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 25min , porce

2348 kalorií, 0.0g cukrů, 52.0g tuků, 111.0g bílkovin

Příprava

Na pekáči osmažíme cibulku a na kostičky nakrájené maso a dáme péct. Podléváme, dokud maso nezměkne. Pak dáme pekáček na rozpálené plotýnky a přidáme rozmačkaný česnek, nakrájenou slaninu, klobásu a chvíli smažíme. Zaprášíme červenou paprikou a můžeme přidat chilli. Přidáme kysané zelí, zalijeme smetanou a dáme znovu do trouby péct na tak dlouho, dokud se nevypeče smetana. Vhodná příloha jsou bramborové knedlíky.

Jiřulka

03. 01. 2010, Recept navštíven: 4803x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Maďarské zelí

Maďarské zelí

Na pekáči osmažíme cibulku a na kostičky nakrájené maso a dáme péct. Podléváme, dokud maso nezměkne. Pak dá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Maďarské zelí Link-arrow
Thumb

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nstrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor mírně slijeme. Vařené a ...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept,chutný a podavaný so zemiakovým knedlíkom je jedinečný

17. 11. 2016, 19:36

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super chutná madarská kapusta

26. 11. 2016, 18:00

Přidat komentář

Facebook komentáře