Maďarské zelí
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
2348
kalorií
0.0g
cukrů
52.0g
tuků
111.0g
bílkovin
Příprava
Na pekáči osmažíme cibulku a na kostičky nakrájené maso a dáme péct. Podléváme, dokud maso nezměkne. Pak dáme pekáček na rozpálené plotýnky a přidáme rozmačkaný česnek, nakrájenou slaninu, klobásu a chvíli smažíme. Zaprášíme červenou paprikou a můžeme přidat chilli. Přidáme kysané zelí, zalijeme smetanou a dáme znovu do trouby péct na tak dlouho, dokud se nevypeče smetana. Vhodná příloha jsou bramborové knedlíky.
Jiřulka03. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.