Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Maďarské zelí

Maďarské zelí

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 25min
Nutriční hodnoty
2348 kalorií 0.0g cukrů 52.0g tuků 111.0g bílkovin

Příprava

Na pekáči osmažíme cibulku a na kostičky nakrájené maso a dáme péct. Podléváme, dokud maso nezměkne. Pak dáme pekáček na rozpálené plotýnky a přidáme rozmačkaný česnek, nakrájenou slaninu, klobásu a chvíli smažíme. Zaprášíme červenou paprikou a můžeme přidat chilli. Přidáme kysané zelí, zalijeme smetanou a dáme znovu do trouby péct na tak dlouho, dokud se nevypeče smetana. Vhodná příloha jsou bramborové knedlíky.


Jiřulka

03. 01. 2010, Recept navštíven: 5291x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept,chutný a podavaný so zemiakovým knedlíkom je jedinečný

17. 11. 2016, 19:36

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super chutná madarská kapusta

26. 11. 2016, 18:00

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept, vyskúšané

13. 12. 2016, 11:07

Přidat komentář

Facebook komentáře