Marinovaná vepřová kýta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1148 kalorií
3.0g cukrů
112.0g tuků
14.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin (čím déle je maso naloženo, tím je křehčí). Naložené maso osmahneme na rozpáleném oleji asi 3 - 5 minut z každé strany. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.

Tip k receptu

Pokrm můžeme doplnit volským okem.

přidejte na:
Jana Smidži

11. 09. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to velmi zaujímavý recept a dobrý

Svetlana 16. 09. 2015, 10:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné

katka16031 19. 09. 2015, 19:08

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutné jedlo

palino 28. 10. 2015, 11:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobré

hanka 05. 01. 2016, 13:05

Přidat komentář