Marinovaná vepřová kýta

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1148 kalorií
3.0g cukrů
112.0g tuků
14.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin (čím déle je maso naloženo, tím je křehčí). Naložené maso osmahneme na rozpáleném oleji asi 3 - 5 minut z každé strany. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.

Tip k receptu

Pokrm můžeme doplnit volským okem.

přidejte na:
Jana Smidži

11. 09. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
je to velmi zaujímavý recept a dobrý

16. 09. 2015, 10:36

katka16031
vyborné

19. 09. 2015, 19:08

palino
chutné jedlo

28. 10. 2015, 11:01

hanka
dobré

05. 01. 2016, 13:05

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.