Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marinovaná vepřová kýta

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
1148 kalorií 3.0g cukrů 112.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin (čím déle je maso naloženo, tím je křehčí). Naložené maso osmahneme na rozpáleném oleji asi 3 - 5 minut z každé strany. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.

Bulb Tip k receptu

Pokrm můžeme doplnit volským okem.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

11. 09. 2015, Recept navštíven: 3451x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi zaujímavý recept a dobrý

16. 09. 2015, 10:36

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

19. 09. 2015, 19:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

28. 10. 2015, 11:01

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré

05. 01. 2016, 13:05

Přidat komentář

Facebook komentáře