Marinovaná vepřová kýta
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1148
kalorií
3.0g
cukrů
112.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin (čím déle je maso naloženo, tím je křehčí). Naložené maso osmahneme na rozpáleném oleji asi 3 - 5 minut z každé strany. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.
Tip k receptu
Pokrm můžeme doplnit volským okem.
Jana Smidži11. 09. 2015
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.