Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Marinovaná vepřová kýta

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 25min , porce

1148 kalorií, 3.0g cukrů, 112.0g tuků, 14.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin (čím déle je maso naloženo, tím je křehčí). Naložené maso osmahneme na rozpáleném oleji asi 3 - 5 minut z každé strany. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.

Bulb Tip k receptu

Pokrm můžeme doplnit volským okem.

Jana Smidži

11. 09. 2015, Recept navštíven: 2356x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Marinovaná krkovice

Marinovaná krkovice

Maso naporcujeme na 4 vyšší plátky po 150 g. Připravíme si marinádu z oleje, koření, utřeného česneku. Maso...

Marinovaná hlíva v těstíčku s pažitkovým dipem

Marinovaná hlíva v těstíčku s pažitkovým dipem

Trs hlívy rozkrájíme na jednotlivé plodnice a očistíme je. Připravíme si marinádu: Olivový olej smícháme ...

Marinovaná štika se slaninkou

Marinovaná štika se slaninkou

Štiku omyjeme, osušíme a ze změklého másla a koření vytvoříme polotuhou marinádu, kterou štiku potřeme ze v...

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Česnek očistíme a prolisujeme. Rozmícháme ho v trošce oleje smíchaném s citrónovou šťávou. Touto marinádou ...

Marinovaná hovězí žebra

Marinovaná hovězí žebra

Vybereme si nějaká masitá žebra a na 1-2 dny je naložíme do marinády smíchané ze všech ingrediencí. Žebra v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Marinovaná vepřová kýta Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi zaujímavý recept a dobrý

16. 09. 2015, 10:36

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

19. 09. 2015, 19:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

28. 10. 2015, 11:01

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré

05. 01. 2016, 13:05

Přidat komentář

Facebook komentáře