Marinované vepřové kousky
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1164
kalorií
9.0g
cukrů
0.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si marinádu: do olivového oleje přidáme všechny přísady, tedy lisovaný česnek, sůl, pepř (ideálně směs barveného černého, zeleného a červeného), chilli koření, vodu, rum, vymačkanou šťávu z pomeranče a nakonec rozmícháme ve směsi med. Marinádu dáme na chvíli (alespoň 10 minut odležet do chladu pro spojení chutí). Směsí pak potíráme umyté a osušené maso, které marinujeme minimálně 1 hodinu. Kousky pak grilujeme nebo opékáme zprudka na pánvi.
Zuzana Mellenová20. 05. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.