Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Marinované vepřové kousky

Marinované vepřové kousky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
1164 kalorií 9.0g cukrů 0.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si marinádu: do olivového oleje přidáme všechny přísady, tedy lisovaný česnek, sůl, pepř (ideálně směs barveného černého, zeleného a červeného), chilli koření, vodu, rum, vymačkanou šťávu z pomeranče a nakonec rozmícháme ve směsi med. Marinádu dáme na chvíli (alespoň 10 minut odležet do chladu pro spojení chutí). Směsí pak potíráme umyté a osušené maso, které marinujeme minimálně 1 hodinu. Kousky pak grilujeme nebo opékáme zprudka na pánvi.


Zuzana Mellenová

20. 05. 2009, Recept navštíven: 3373x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný na chutný recept

02. 05. 2016, 10:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre jedlo

16. 08. 2016, 19:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne

12. 09. 2016, 13:51

Přidat komentář

Facebook komentáře