Marinovaný králik
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
1900
kalorií
6.0g
cukrů
202.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Králika stiahnutého z kože poriadne umyjeme a rozporciujeme. Pripravíme si marinádu. Olej vymiešame s vodou, horčicou, soľou, čiernym korením, prelisovaným cesnakom, pálivou paprikou a kečupom. Mäso vložíme do pripravenej marinády a necháme v chlade odležat cez noc. Králika dáme do pekáča a prelejeme marinádou. Upečieme do chrumkava v predhriatej rúre na 200°C. Počas pečenia mäso obrátime a prelievame výpekom. Upečeného králika naservírujeme na tanier, podávame s ryžou a ozdobíme zeleninou.
Tip k receptu
Týmto spôsobom možno pripraviť aj kura.
uschi306. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.