Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marinovaný králik

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1900 kalorií 6.0g cukrů 202.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Králika stiahnutého z kože poriadne umyjeme a rozporciujeme. Pripravíme si marinádu. Olej vymiešame s vodou, horčicou, soľou, čiernym korením, prelisovaným cesnakom, pálivou paprikou a kečupom. Mäso vložíme do pripravenej marinády a necháme v chlade odležat cez noc. Králika dáme do pekáča a prelejeme marinádou. Upečieme do chrumkava v predhriatej rúre na 200°C. Počas pečenia mäso obrátime a prelievame výpekom. Upečeného králika naservírujeme na tanier, podávame s ryžou a ozdobíme zeleninou.

Bulb Tip k receptu

Týmto spôsobom možno pripraviť aj kura.


Přidat na Pinterest
uschi3

06. 04. 2010, Recept navštíven: 4176x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

28. 09. 2016, 18:35

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept urobený s domácim králikom, velmi chutný

16. 04. 2017, 19:03

Přidat komentář

Facebook komentáře