Marinovaný pangasius s fazolkami
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Plátky omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, opepříme a osolíme dle chuti. Smícháme olej, rozetřený česnek, citrónovou šťávu, cukr a kari koření. Takto připravenou směsí potřeme plátky pangasia a dáme na 1 hodinu odležet do lednice. Mezitím propláchneme fazolky pod studenou tekoucí vodou, nakrojíme konce fazolek a sloupneme vlákno. Fazolky dáme do osolené vroucí vody a vaříme 5-10 minut do měkka. Poté fazolky necháme okapat a dáme na talíř. Plátky pangasia dáme na pánev a smažíme z obou stran 10 minut do měkka. Při tom plátky potíráme zbylou marinádou. Usmažené plátky přidáme k fazolkám a podáváme.
Milena18. 06. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
hanka 08. 09. 2016, 12:48

dušanka 26. 04. 2017, 10:43

katka16031 15. 07. 2017, 19:26

palino 02. 01. 2019, 22:32

majka 28. 09. 2019, 22:36