Marinovaný pangasius s fazolkami

Obtížnost

Čas přípravy

1h 15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

390 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Plátky omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, opepříme a osolíme dle chuti. Smícháme olej, rozetřený česnek, citrónovou šťávu, cukr a kari koření. Takto připravenou směsí potřeme plátky pangasia a dáme na 1 hodinu odležet do lednice. Mezitím propláchneme fazolky pod studenou tekoucí vodou, nakrojíme konce fazolek a sloupneme vlákno. Fazolky dáme do osolené vroucí vody a vaříme 5-10 minut do měkka. Poté fazolky necháme okapat a dáme na talíř. Plátky pangasia dáme na pánev a smažíme z obou stran 10 minut do měkka. Při tom plátky potíráme zbylou marinádou. Usmažené plátky přidáme k fazolkám a podáváme.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutne dobre jedlo

08. 09. 2016, 12:48

Chybí obrázek
pangasius s fazuľkami dobrý

26. 04. 2017, 10:43

Chybí obrázek
pangasius chutne pripravený

15. 07. 2017, 19:26

Chybí obrázek
velmi dobre urobený pangasius

02. 01. 2019, 22:32

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.