Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marinovaný pangasius s fazolkami

Obtížnost Čas přípravy
1h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 1h 25min
Nutriční hodnoty
390 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Plátky omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, opepříme a osolíme dle chuti. Smícháme olej, rozetřený česnek, citrónovou šťávu, cukr a kari koření. Takto připravenou směsí potřeme plátky pangasia a dáme na 1 hodinu odležet do lednice. Mezitím propláchneme fazolky pod studenou tekoucí vodou, nakrojíme konce fazolek a sloupneme vlákno. Fazolky dáme do osolené vroucí vody a vaříme 5-10 minut do měkka. Poté fazolky necháme okapat a dáme na talíř. Plátky pangasia dáme na pánev a smažíme z obou stran 10 minut do měkka. Při tom plátky potíráme zbylou marinádou. Usmažené plátky přidáme k fazolkám a podáváme.


Přidat na Pinterest
Milena

18. 06. 2009, Recept navštíven: 3436x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne dobre jedlo

08. 09. 2016, 12:48

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pangasius s fazuľkami dobrý

26. 04. 2017, 10:43

Přidat komentář

Facebook komentáře