Marinovaný pangasius s fazolkami
Obtížnost
Čas přípravy
1h 15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
390
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Plátky omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, opepříme a osolíme dle chuti. Smícháme olej, rozetřený česnek, citrónovou šťávu, cukr a kari koření. Takto připravenou směsí potřeme plátky pangasia a dáme na 1 hodinu odležet do lednice. Mezitím propláchneme fazolky pod studenou tekoucí vodou, nakrojíme konce fazolek a sloupneme vlákno. Fazolky dáme do osolené vroucí vody a vaříme 5-10 minut do měkka. Poté fazolky necháme okapat a dáme na talíř. Plátky pangasia dáme na pánev a smažíme z obou stran 10 minut do měkka. Při tom plátky potíráme zbylou marinádou. Usmažené plátky přidáme k fazolkám a podáváme.
Milena18. 06. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.