Masovo - houbová omáčka
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
40min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
1372
kalorií
0.0g
cukrů
95.0g
tuků
119.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové i hovězí maso pomeleme na masovém strojku. V kastrolku si rozpálíme olej a dáme na drobno pokrájenou cibulku. Až je cibulka dozlatova orestovaná, dáme na ni pomleté maso a pokrájené houby a osmažíme. Podlejeme troškou vody nebo vývarem a vaříme doměkka. Potom přidáme jeden celý menší sladký kečup, trochu sojové omáčky, sůl a pepř. Podáváme s kolínky nebo jinými těstovinami, nebo může být i rýže. Je to výborné dietní jídlo, které zasytí.
jessynka02. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.