Mořský vlk s ravioli

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1792 kalorií
6.0g cukrů
69.0g tuků
43.0g bílkovin


Příprava

Hladkou mouku smícháme se třemi žloutky a lžící olivového oleje. Připravíme tuhé těsto, které rozdělíme na dvě části. Podle potřeby ho necháme vychladit. Těsto rozválíme na dva pláty.
Ricottu smícháme se spařeným nasekaným špenátem, solí a pepřem. Tuto směs klademe na jeden plát lžící v pěticentimetrových rozestupech. Tyto rozestupy potřeme rozšlehaným vejcem a přiklopíme druhým plátem, který přimáčkneme. Pak pomocí rádýlka nakrájíme ravioli. Vaříme je 3 minuty v osolené vodě.
Filety mořského vlka, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Podáváme s vhodnou omáčkou.

Tip k receptu

K podávání se hodí holandská omáčka.

přidejte na:
Chybí obrázek

26. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
zaujimavy recept

27. 02. 2016, 17:12

Chybí obrázek
vyskúšam

18. 04. 2016, 10:13

Chybí obrázek
vyborný recept

22. 05. 2016, 19:08

Chybí obrázek
je to velmi dobre

03. 10. 2016, 14:30

Chybí obrázek
vyborne jedlo

07. 06. 2019, 20:04

Přidat komentář
Chybí obrázek
dobr to može byt

Svetlana 10. 08. 2016, 20:16

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.