Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mořský vlk s ravioli

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
1792 kalorií 6.0g cukrů 69.0g tuků 43.0g bílkovin

Příprava

Hladkou mouku smícháme se třemi žloutky a lžící olivového oleje. Připravíme tuhé těsto, které rozdělíme na dvě části. Podle potřeby ho necháme vychladit. Těsto rozválíme na dva pláty.
Ricottu smícháme se spařeným nasekaným špenátem, solí a pepřem. Tuto směs klademe na jeden plát lžící v pěticentimetrových rozestupech. Tyto rozestupy potřeme rozšlehaným vejcem a přiklopíme druhým plátem, který přimáčkneme. Pak pomocí rádýlka nakrájíme ravioli. Vaříme je 3 minuty v osolené vodě.
Filety mořského vlka, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Podáváme s vhodnou omáčkou.

Bulb Tip k receptu

K podávání se hodí holandská omáčka.


Přidat na Pinterest
sonizna

26. 02. 2016, Recept navštíven: 801x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujimavy recept

27. 02. 2016, 17:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

18. 04. 2016, 10:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

22. 05. 2016, 19:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre

03. 10. 2016, 14:30

Přidat komentář
Svetlana
dobr to može byt

Svetlana 10. 08. 2016, 20:16

Facebook komentáře