Mořský vlk s ravioli
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
10min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1792
kalorií
6.0g
cukrů
69.0g
tuků
43.0g
bílkovin
Příprava
Hladkou mouku smícháme se třemi žloutky a lžící olivového oleje. Připravíme tuhé těsto, které rozdělíme na dvě části. Podle potřeby ho necháme vychladit. Těsto rozválíme na dva pláty.
Ricottu smícháme se spařeným nasekaným špenátem, solí a pepřem. Tuto směs klademe na jeden plát lžící v pěticentimetrových rozestupech. Tyto rozestupy potřeme rozšlehaným vejcem a přiklopíme druhým plátem, který přimáčkneme. Pak pomocí rádýlka nakrájíme ravioli. Vaříme je 3 minuty v osolené vodě.
Filety mořského vlka, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Podáváme s vhodnou omáčkou.
Tip k receptu
K podávání se hodí holandská omáčka.
sonizna26. 02. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.