Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mortadella

Mortadella

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
4926 kalorií 2.0g cukrů 29.0g tuků 232.0g bílkovin

Příprava

Pomletý bůček smícháme s vajíčky, přidáme utřený česnek, vegetu, pepř, sůl, na špičku nože muškátový oříšek a kapi nakrájenou na drobné kousky. Vše řádně promícháme a necháme odležet 24 hodin v ledničce. Potom dáme do mikrotenového sáčku, doře zavážeme a vaříme zhruba 90 minut. Po uvaření vyndáme a necháme vychladnou a obalíme v paprice.
Podáváme s chlebem, případně bramborovou kaší.


heladon

23. 05. 2010, Recept navštíven: 2520x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
mortadela celkom chutná

18. 06. 2017, 19:39

Přidat komentář

Facebook komentáře