Mortadella
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
4926
kalorií
2.0g
cukrů
29.0g
tuků
232.0g
bílkovin
Příprava
Pomletý bůček smícháme s vajíčky, přidáme utřený česnek, vegetu, pepř, sůl, na špičku nože muškátový oříšek a kapi nakrájenou na drobné kousky. Vše řádně promícháme a necháme odležet 24 hodin v ledničce. Potom dáme do mikrotenového sáčku, doře zavážeme a vaříme zhruba 90 minut. Po uvaření vyndáme a necháme vychladnou a obalíme v paprice.
Podáváme s chlebem, případně bramborovou kaší.
23. 05. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.