Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mortadella

Mortadella
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

4926 kalorií, 2.0g cukrů, 29.0g tuků, 232.0g bílkovin

Příprava

Pomletý bůček smícháme s vajíčky, přidáme utřený česnek, vegetu, pepř, sůl, na špičku nože muškátový oříšek a kapi nakrájenou na drobné kousky. Vše řádně promícháme a necháme odležet 24 hodin v ledničce. Potom dáme do mikrotenového sáčku, doře zavážeme a vaříme zhruba 90 minut. Po uvaření vyndáme a necháme vychladnou a obalíme v paprice.
Podáváme s chlebem, případně bramborovou kaší.

heladon

23. 05. 2010, Recept navštíven: 2344x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mortadella

Mortadella

Pomletý bůček smícháme s vajíčky, přidáme utřený česnek, vegetu, pepř, sůl, na špičku nože muškátový oříšek...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mortadella Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře