Nadívaný bůček
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
4236
kalorií
0.0g
cukrů
14.0g
tuků
183.0g
bílkovin
Příprava
Vepřový bůček si vykostíme a vyřízneme do něj velkou kapsu. Rohlíky nakrájíme na kostičky a mírně je zvlhčíme mlékem, přidáme k nim umleté uzené maso, špetka muškátového oříšku, nasekanou petrželku a vejce rozmíchaná se solí a pepřem, promícháme a uděláme nádivku. Touto nádivkou naplníme otvor v masu, otvor zašijeme, povrch masa nařízneme, osolíme, posypeme kmínem, vložíme do pekáče, podlijeme a pečeme. Podle potřeby podléváme vodou a přeléváme výpekem. Podáváme s brambory.
Beruska6407. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.