Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Nadívaný bůček

Nadívaný bůček

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 40min
Nutriční hodnoty
4236 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 183.0g bílkovin

Příprava

Vepřový bůček si vykostíme a vyřízneme do něj velkou kapsu. Rohlíky nakrájíme na kostičky a mírně je zvlhčíme mlékem, přidáme k nim umleté uzené maso, špetka muškátového oříšku, nasekanou petrželku a vejce rozmíchaná se solí a pepřem, promícháme a uděláme nádivku. Touto nádivkou naplníme otvor v masu, otvor zašijeme, povrch masa nařízneme, osolíme, posypeme kmínem, vložíme do pekáče, podlijeme a pečeme. Podle potřeby podléváme vodou a přeléváme výpekem. Podáváme s brambory.


Beruska64

07. 12. 2009, Recept navštíven: 2917x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuci plnený bočik

10. 12. 2016, 20:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá príprava bôčika

01. 03. 2017, 14:29

Přidat komentář

Facebook komentáře