Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Nadívaný chléb krále Ječmínka

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 20min
Nutriční hodnoty
49 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Rozpustíme si máslo a mezitím si nadrobno nakrájíme česnek, který pak na másle lehce osmahneme, maličko osolíme a opepříme. Bochníček chleba nakrájíme na asi 1 cm silné krajíčky, ale tak, abychom jej nedokrojili. Každý krajíček z obou stran potřeme rozpuštěným máslem s česnekem. Pak už jen jednotlivé plátky chleba prokládáme tím, co jsme si připravili. Pak krajíčky chleba pěkně k sobě přitiskneme, potřeme je zbylým máslem s česnekem a zabalíme do alobalu. Pečeme na 18OºC asi 2O minut, pak ještě 1O minut poté, co jsme otevřeli alobal - chlebík získá krásnou kůrčičku. Chléb servírujeme tak, že jej rozkrájíme na jednotlivé krajíčky i s tím, čím jsme jej naplnili. Stačí přidat už jen trochu zeleninky nebo nakládanou okurku, pivíčko či vínko.


Přidat na Pinterest
Ajaja

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2907x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrý chlebík

30. 09. 2016, 18:00

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vynikajuca dobrota a taka netradičná

10. 11. 2016, 21:02

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra špecialita

06. 01. 2017, 21:19

Přidat komentář

Facebook komentáře