Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Obrácený jablečný koláč 2

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 40min , porce

1540 kalorií, 100.0g cukrů, 95.0g tuků, 2.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Vyložíme jimi plech s pečícím papírem. Posypeme krupicovým cukrem a skořicí. V míse vyšleháme do pěny žloutky, moučkový cukr a vanilkový cukr. Pak přidejte 1 dcl teplé vody a 1 dcl oleje a šlehejte dál do pěny. Nakonec do hmoty vmíchejte 200 g hladké mouky prosáté s práškem do pečiva. V jiné míse vyšlehejte sníh z bílků se špetkou soli (díky té bude lépe držet tuhý) a ten vmíchejte do těsta. Polovinu těsto odlijte na jablka a do zbylé části vmíchejte kakao a poté ji nalijte na plech. Pečte v předehřáté troubě asi 25 minut. Po upečení můžeme již takto podávat nebo potřeme šlehačkou, krémem,..

Jana Langrová

21. 01. 2013, Recept navštíven: 4817x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Obrácený jablečný koláč

Obrácený jablečný koláč

V menším kastrůlku si rozpustíme máslo, které zasypeme cukrem moučka. Jablka oloupeme a zbavíme jadřince, n...

Obrácený jablečný koláč 2

Obrácený jablečný koláč 2

Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Vyložíme jimi plech s pečícím papírem. Posypeme krupicovým cukrem a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Obrácený jablečný koláč 2 Link-arrow

Přidat recenzi
Dessyna
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný, jen s emi zdá že je to tekutá obdoba Hraběnčiných řezů, což ale není výtka, naopak, možnosti jsou stále další a nové...
Přidané ingredience: drobenka

22. 01. 2013, 19:11

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci jablkový koláč

01. 03. 2016, 13:19

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý jablčák

06. 03. 2016, 19:40

Přidat komentář

Facebook komentáře