Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Olomoucké řízky

Olomoucké řízky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
3462 kalorií 3.0g cukrů 235.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Vepřové řízky lehce poklepeme, osolíme s opepříme z obou stran.
Na každý řízek na jednu polovinu položíme plátek anglické slaniny a jeden tvarůžek. Řízek přehneme a sepneme párátkem. Poté obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji.


Evík

30. 03. 2012, Recept navštíven: 1077x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra obmena klasického rezňa

07. 04. 2016, 09:09

Přidat komentář
Thumb
Dělavám je také,jsou dobré,zase něco jiného jak klasický řízek

mikyzen 06. 04. 2012, 10:45

Facebook komentáře