Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Olomoucké řízky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
3462 kalorií 3.0g cukrů 235.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Vepřové řízky lehce poklepeme, osolíme s opepříme z obou stran.
Na každý řízek na jednu polovinu položíme plátek anglické slaniny a jeden tvarůžek. Řízek přehneme a sepneme párátkem. Poté obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji.


Přidat na Pinterest
Evík

30. 03. 2012, Recept navštíven: 1136x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra obmena klasického rezňa

07. 04. 2016, 09:09

Přidat komentář
Thumb
Dělavám je také,jsou dobré,zase něco jiného jak klasický řízek

mikyzen 06. 04. 2012, 10:45

Facebook komentáře