Olomoucké řízky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

3462 kalorií
3.0g cukrů
235.0g tuků
42.0g bílkovin


Příprava

Vepřové řízky lehce poklepeme, osolíme s opepříme z obou stran.
Na každý řízek na jednu polovinu položíme plátek anglické slaniny a jeden tvarůžek. Řízek přehneme a sepneme párátkem. Poté obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji.

přidejte na:
Evík

30. 03. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobra obmena klasického rezňa

Svetlana 07. 04. 2016, 09:09

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Dělavám je také,jsou dobré,zase něco jiného jak klasický řízek

mikyzen 06. 04. 2012, 10:45