Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Omáčka játrová

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 45min , porce

720 kalorií, 0.0g cukrů, 40.0g tuků, 60.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Oloupanou a nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do lehkého zrůžovění. Přidáme mletá játra a na mírném plameni mícháme tak dlouho, dokud se játra nezačnou drobit. Přidáme mletý pepř, vodu a dusíme pod pokličkou asi 15 minut. V troše smetany rozmícháme mouku a omáčku zahustíme. Poté jí provaříme, přidáme sójovou omáčku, bujón a přilijeme zbytek smetany. Necháme přejít varem a odstavíme. Játrovou omáčku podáváme s knedlíkem.

JanaB

22. 03. 2012, Recept navštíven: 2818x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Omáčka játrová

Omáčka játrová

Oloupanou a nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do lehkého zrůžovění. Přidáme mletá játra a na mírném plame...

Zobrazit všechny podobné recepty k Omáčka játrová Link-arrow
Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá omáčka

07. 04. 2016, 09:30

Přidat komentář

Facebook komentáře