Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Omáčka játrová

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
720 kalorií 0.0g cukrů 40.0g tuků 60.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou a nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do lehkého zrůžovění. Přidáme mletá játra a na mírném plameni mícháme tak dlouho, dokud se játra nezačnou drobit. Přidáme mletý pepř, vodu a dusíme pod pokličkou asi 15 minut. V troše smetany rozmícháme mouku a omáčku zahustíme. Poté jí provaříme, přidáme sójovou omáčku, bujón a přilijeme zbytek smetany. Necháme přejít varem a odstavíme. Játrovou omáčku podáváme s knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

22. 03. 2012, Recept navštíven: 3566x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá omáčka

07. 04. 2016, 09:30

Přidat komentář

Facebook komentáře