Ovesné karbenátky
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
2368
kalorií
0.0g
cukrů
147.0g
tuků
58.0g
bílkovin
Příprava
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli opražíme. Vlejeme i s výpekem k vločkám a dobře promícháme. Přidáme vejce, podle potřeby sůl, pepř, prolisovaný česnek a promícháme. Pokud je směs řídká, zahustíme jemnou strouhankou nebo krupicí. Ze směsi formujeme karbanátky, obalíme ve strouhance a smažíme na oleji.
katka1603130. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.