Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ovocný salát s kokosem

Ovocný salát s kokosem

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 45min
Nutriční hodnoty
280 kalorií 12.0g cukrů 11.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Hrozny umyjeme, bobule podélně rozpůlíme a odstraníme jadérka. Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vyjmeme jádřince a nakrájíme na plátky. Ovoce v míse ihned přelijeme citrónovou šťávou a bílým vínem. Přidáme odpeckované a naplátkované datle. Připravíme rumovou omáčku – rozmícháme med s mátou, rumem a kokosovým mlékem, podle chuti dosladíme cukrem. Oloupeme zázvor a vylisovanou zázvorovou šťávou omáčku okořeníme. Přelijeme salát a promícháme. Oloupané kokosové jádro krátce před servírováním nakrájíme loupáčkem na tenké hoblinky a na pánvi bez tuku je orestujeme do zlatohněda. Porce kokosem ozdobíme.


Beruska64

13. 12. 2009, Recept navštíven: 2130x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept určite vyskúšam, vyzerá byt dobrý

10. 12. 2016, 20:50

Přidat komentář

Facebook komentáře