Chybějící obrázek

Ovocný salát s kokosem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
5min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

280 kalorií
12.0g cukrů
11.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Hrozny umyjeme, bobule podélně rozpůlíme a odstraníme jadérka. Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vyjmeme jádřince a nakrájíme na plátky. Ovoce v míse ihned přelijeme citrónovou šťávou a bílým vínem. Přidáme odpeckované a naplátkované datle. Připravíme rumovou omáčku – rozmícháme med s mátou, rumem a kokosovým mlékem, podle chuti dosladíme cukrem. Oloupeme zázvor a vylisovanou zázvorovou šťávou omáčku okořeníme. Přelijeme salát a promícháme. Oloupané kokosové jádro krátce před servírováním nakrájíme loupáčkem na tenké hoblinky a na pánvi bez tuku je orestujeme do zlatohněda. Porce kokosem ozdobíme.

přidejte na:
Beruska64

13. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept určite vyskúšam, vyzerá byt dobrý
Svetlana 10. 12. 2016, 21:50