Pacovský kapr

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

608 kalorií
15.0g cukrů
47.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Kapra osolíme, opepříme a okmínujeme dle chuti.
Dáme ho do pekáčku, přidáme houby, máslo a pár cherry rajčátek.
Pečeme 15 minut přiklopené na 180 °C, poté ještě 5 minut odkryté.
Šalotku a česnek nakrájíme najemno a smažíme na pánvi. Přidáme na kostičky nakrájená rajčátka, která až změknou ještě rozmačkáme.
Kapra podáváme s rajčatovou omáčkou.

Tip k receptu

Rajčatovou omáčku můžeme přidat péct ke kaprovi na posledních 5 minut, v okamžiku, kdy ho odklopíme.

přidejte na:
sonizna

14. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutné a zdravé
majka 16. 09. 2015, 12:30
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný kapor s omačkou
katka16031 17. 09. 2015, 21:44
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
kapor urobený velmi chutne
palino 27. 10. 2015, 20:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné jedlo z ryby
hanka 01. 11. 2015, 22:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutí vyborne
Svetlana 01. 04. 2016, 16:56
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá príprava kapra
dušanka 22. 10. 2019, 22:22