Pacovský kapr

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

608 kalorií
15.0g cukrů
47.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Kapra osolíme, opepříme a okmínujeme dle chuti.
Dáme ho do pekáčku, přidáme houby, máslo a pár cherry rajčátek.
Pečeme 15 minut přiklopené na 180 °C, poté ještě 5 minut odkryté.
Šalotku a česnek nakrájíme najemno a smažíme na pánvi. Přidáme na kostičky nakrájená rajčátka, která až změknou ještě rozmačkáme.
Kapra podáváme s rajčatovou omáčkou.

Tip k receptu

Rajčatovou omáčku můžeme přidat péct ke kaprovi na posledních 5 minut, v okamžiku, kdy ho odklopíme.

přidejte na:
Chybí obrázek

14. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutné a zdravé

16. 09. 2015, 10:30

Chybí obrázek
vyborný kapor s omačkou

17. 09. 2015, 19:44

Chybí obrázek
kapor urobený velmi chutne

27. 10. 2015, 19:27

Chybí obrázek
vyborné jedlo z ryby

01. 11. 2015, 21:09

Chybí obrázek
chutí vyborne

01. 04. 2016, 14:56

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.