Pangasová pěna

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
5min

Celkový čas

15min

Porce


Nutriční hodnoty

558 kalorií
0.0g cukrů
42.0g tuků
39.0g bílkovin


Příprava

Pangase vaříme v osolené vodě s přidáním 4 jehliček rozmarýnu a jedné lžíce citronové šťávy 5- 8 minut. Rozmarýn vyjmeme. Scedíme a necháme vychladnout. Ze sýrů a másla si vyšleháme pěnu, přidáme 1 lžíci tatarské omáčky a Pangase. Šleháme do hladké pěny, dochutíme solí a pepřem. Na závěr posypeme pažitkou.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Vcelku dobrá pomazánka.

07. 01. 2015, 08:58

Chybí obrázek
dobrá pomazánka

28. 11. 2015, 13:49

Chybí obrázek
Super!

01. 12. 2015, 18:43

Chybí obrázek
chutná pomazánka

04. 02. 2016, 11:24

Chybí obrázek
chuti vyborne

08. 03. 2016, 12:45

Přidat komentář
Chybí obrázek
Úžasné!!! Recept se mi moc líbí!!

Jana 02. 12. 2015, 09:17

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.