Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pangasová pěna

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 15min
Nutriční hodnoty
558 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Pangase vaříme v osolené vodě s přidáním 4 jehliček rozmarýnu a jedné lžíce citronové šťávy 5- 8 minut. Rozmarýn vyjmeme. Scedíme a necháme vychladnout. Ze sýrů a másla si vyšleháme pěnu, přidáme 1 lžíci tatarské omáčky a Pangase. Šleháme do hladké pěny, dochutíme solí a pepřem. Na závěr posypeme pažitkou.


Přidat na Pinterest
Marsylie

18. 07. 2013, Recept navštíven: 1613x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vcelku dobrá pomazánka.

07. 01. 2015, 08:58

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá pomazánka

28. 11. 2015, 13:49

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Super!

01. 12. 2015, 18:43

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná pomazánka

04. 02. 2016, 11:24

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuti vyborne

08. 03. 2016, 12:45

Přidat komentář
Thumb
Úžasné!!! Recept se mi moc líbí!!

Jana 02. 12. 2015, 09:17

Facebook komentáře