Pangasová pěna

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
5min

Celkový čas

15min

Porce


Nutriční hodnoty

558 kalorií
0.0g cukrů
42.0g tuků
39.0g bílkovin


Příprava

Pangase vaříme v osolené vodě s přidáním 4 jehliček rozmarýnu a jedné lžíce citronové šťávy 5- 8 minut. Rozmarýn vyjmeme. Scedíme a necháme vychladnout. Ze sýrů a másla si vyšleháme pěnu, přidáme 1 lžíci tatarské omáčky a Pangase. Šleháme do hladké pěny, dochutíme solí a pepřem. Na závěr posypeme pažitkou.

přidejte na:
Marsylie

18. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Vcelku dobrá pomazánka.

heladon 07. 01. 2015, 08:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrá pomazánka

Svetlana 28. 11. 2015, 13:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Super!

Pajunc 01. 12. 2015, 18:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutná pomazánka

katka16031 04. 02. 2016, 11:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuti vyborne

majka 08. 03. 2016, 12:45

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Úžasné!!! Recept se mi moc líbí!!

Jana 02. 12. 2015, 09:17