Pangasová pěna
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
5min
Celkový čas
15min
Porce
Nutriční hodnoty
558
kalorií
0.0g
cukrů
42.0g
tuků
39.0g
bílkovin
Příprava
Pangase vaříme v osolené vodě s přidáním 4 jehliček rozmarýnu a jedné lžíce citronové šťávy 5- 8 minut. Rozmarýn vyjmeme. Scedíme a necháme vychladnout. Ze sýrů a másla si vyšleháme pěnu, přidáme 1 lžíci tatarské omáčky a Pangase. Šleháme do hladké pěny, dochutíme solí a pepřem. Na závěr posypeme pažitkou.
Marsylie18. 07. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
heladon 07. 01. 2015, 08:58

Svetlana 28. 11. 2015, 13:49

Pajunc 01. 12. 2015, 18:43

katka16031 04. 02. 2016, 11:24

majka 08. 03. 2016, 12:45
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Jana 02. 12. 2015, 09:17