Parmský řízek

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

2156 kalorií
1.0g cukrů
169.0g tuků
97.0g bílkovin


Příprava

Řízky tence nakrájíme, zlehka naklepeme, osolíme, obalíme v mouce, vejci a strouhaném sýru, znovu smočíme ve vejci a obalíme ve strouhance. Takto obalené řízky smažíme velmi zvolna na malém plameni na másle do zlatova po obou stranách.

Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory, jemnými saláty či kompoty.

přidejte na:
Chybí obrázek

27. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobrý recept

28. 01. 2016, 14:27

Chybí obrázek
dobrá rychlovka, do strouhanky přidávám i drcené kukuřičné lupínky, řízek je pak křupavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

28. 01. 2016, 18:07

Chybí obrázek
chutne je to, a lupienkami vyborné

14. 02. 2016, 10:12

Chybí obrázek
skvělé ☺☺☺

Marek kudík 01. 11. 2016, 13:18

karel.novak26
Skvělý

06. 02. 2019, 17:58

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.