Parmský řízek
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
2156
kalorií
1.0g
cukrů
169.0g
tuků
97.0g
bílkovin
Příprava
Řízky tence nakrájíme, zlehka naklepeme, osolíme, obalíme v mouce, vejci a strouhaném sýru, znovu smočíme ve vejci a obalíme ve strouhance. Takto obalené řízky smažíme velmi zvolna na malém plameni na másle do zlatova po obou stranách.
Tip k receptu
Podáváme s různě upravenými brambory, jemnými saláty či kompoty.
Jana Smidži27. 01. 2016
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 28. 01. 2016, 19:07
Marek kudík 01. 11. 2016, 14:18
© 2024, Railsformers s.r.o.