Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Parmský řízek

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
2156 kalorií 1.0g cukrů 169.0g tuků 97.0g bílkovin

Příprava

Řízky tence nakrájíme, zlehka naklepeme, osolíme, obalíme v mouce, vejci a strouhaném sýru, znovu smočíme ve vejci a obalíme ve strouhance. Takto obalené řízky smažíme velmi zvolna na malém plameni na másle do zlatova po obou stranách.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory, jemnými saláty či kompoty.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

27. 01. 2016, Recept navštíven: 2220x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

28. 01. 2016, 14:27

planeta
Restaurant_star
dobrá rychlovka, do strouhanky přidávám i drcené kukuřičné lupínky, řízek je pak křupavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

28. 01. 2016, 18:07

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne je to, a lupienkami vyborné

14. 02. 2016, 10:12

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvělé ☺☺☺

Marek kudík 01. 11. 2016, 13:18

Přidat komentář

Facebook komentáře